Lords of Football και μετά τίποτα...

O βετεράνος Ιταλός ποδοσφαιριστής Gianluca Vialli έχει ιδιαίτερη σχέση με το gaming και τα manager games. Ελάχιστοι από εσάς ίσως να θυμούνται το Gianluca Vialli's European Manager που είχε κυκλοφορήσει το 2002 για PC.
Τώρα, ο Vialli επανέρχεται καθώς θα βοηθήσει την μικρή προγραμματιστική εταιρεία Geniaware να φτιάξει ένα manager game, το οποίο θα φέρει τον τίτλο "Lords of Football". Θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι και -όπως δείχνουν τα πρώτα screenshots- θα θυμίζει λίγο από το LMA Manager.

Όσον αφορά στο gameplay, ότι γίνεται στον αγωνιστικό χώρο θα έχει αντίκτυπο και στα όσα συμβαίνουν έξω από αυτόν. Κι εδώ ο Vialli θα βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του, πόσο μάλλον στους τομείς της προπόνησης και των τακτικών. Οι developers θα επιχειρήσουν μια εξομοίωση πραγματικών συνθηκών προπονητικής, με έναν ξεχωριστό training editor (τον βλέπετε στα screenshots) που δεν έχει παρουσιαστεί ξανά σε ανάλογο game του είδους. Η ψυχολογία των παικτών θα παίζει κι αυτή τον ρόλο της.
Ο επικεφαλής του project, Sean Griffiths, ανέφερε ότι "Το Lords of Football θα απεικονίσει το lifestyle του ποδοσφαίρου όσο κανένα άλλο παιχνίδι του είδους, τόσο όταν φτάνετε μια ομάδα στα ψηλά σκαλοπάτια, όσο κι όταν είστε στις χαμηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα".
Το Lords of Football θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι για PC. Σίγουρα θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να "χτυπήσει" το Football Manager που είναι ο βασιλιάς του είδους, αλλά κάθε ανταγωνιστικός είναι καλοδεχούμενος.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου