Nuclear Union με πρόταση ζωής...

Το νέο δημιούργημα της Best Way μας προσκαλεί στο post-apocalyptic τοπίο του.
Το Nuclear Union είναι ένα open world Action RPG από την Ουκρανική Best Way, η οποία μας είχε προσφέρει στο παρελθόν το αρκετά ενδιαφέρον real time strategy Men of War. Το σενάριο του παιχνιδιού θα εξελίσσεται σ' ένα εναλλακτικό 2012, οπού τα γεγονότα της Κρίσης των Πυραύλων στην Κούβα το 1962 οδήγησαν την ανθρωπότητα σ' έναν ανελέητο πυρηνικό πόλεμο. Ο μισός πληθυσμός της Γης είναι νεκρός και το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειάς της είναι ακατοίκητο από την ραδιενέργεια.
Βάση σεναρίου, αναλαμβάνετε τον έλεγχο ενός Σοβιετικού αξιωματούχου και ξεκινάτε την περιπέτειά σας από την υπόγεια πρωτεύουσα Pobedograd. Η επιφάνεια κατοικείται από διάφορες μεταλλαγμένες μορφές ζωής (οι επιρροές από το Fallout 3 είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς) και εσείς θα πρέπει να κάνετε τα πάντα για να επιβιώσετε. Η μάχη θα εξελίσσεται σε πραγματικό χρόνο αν και θα μπορείτε να κάνετε παύση της για να δώσετε εντολές στον χαρακτήρα σας και τους συμμάχους του, ενώ η κάμερα θα είναι Third-Person προοπτικής. Εν τω μεταξύ, ο εξοπλισμός σας θα είναι φανταστικός αλλά θα βασίζεται σε πειραματικά όπλα που ετοίμαζε η Ρωσία στο διάστημα του Ψυχρού Πολέμου.
Χρέη publisher θ' αναλάβει η 1C Company, η οποία πέρα από την retail μορφή του τίτλου επιδιώκει να το εκδώσει και ψηφιακά μέσω Steam. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις πρώτες in-game εικόνες στο παραπάνω τρέιλερ.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου