Λουκέτα στο T3 και Official PS Magazine

Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων έκλεισε από χθες τα περιοδικά Official PlayStation Magazine και T3. Το μόνο εν ενεργεία τεχνολογικό περιοδικό του ομίλου είναι πλέον το PC Magazine.
Δεδομένης της κρίσης που επικρατεί σε όλα τα media αλλά και της ανάπτυξης του Internet που προσφέρει δωρεάν και άμεση ενημέρωση, ο γραπτός τύπος ήταν επόμενο να επηρεαστεί αρνητικά. Το κλείσιμο αυτό έρχεται να προστεθεί σε αυτά των περιοδικών Games (2010), Game Pro (2007), Play On (2007), Computer Games One (2007) και πολλών άλλων παλαιότερων, όπως αυτό του θρυλικού Pixel (1996), που ανάγκασαν πολλούς εργαζόμενους να αναζητήσουν δουλειά σε άλλα έντυπα, να ανοίξουν δικά τους site ή να ασχοληθούν με διαφορετικό αντικείμενο. Σήμερα, το μόνο περιοδικό για games που απομένει είναι πλέον το PC Master.
H κρίση στα ΜΜΕ είναι μεγάλη, καθώς όπως γνωρίζετε εδώ και αρκετούς μήνες ο τηλεοπτικός σταθμός Alter έχει κλείσει, ενώ εδώ και ένα μήνα οι ηχολήπτες του SentraFM 103.3 κάνουν απεργία διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις του ομίλου. Ας ελπίσουμε για ένα καλύτερο μέλλον.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου