Lingerie Football League με ωραία φάση

Παίξτε ράγκμπι με αιθέριες υπάρξεις που φορούν εσώρουχα!
Η Ιαπωνική προγραμματιστική εταιρεία Yuke's, γνωστή για τις σειρές WWE Smackdown vs Raw και UFC Undisputed της THQ (που τώρα πέρασε στην EA) αποφάσισε να ασχοληθεί με μια νέα σειρά.

Στην Αμερική υπάρχει το Lingerie Football League, ένα πρωτάθλημα ράγκμπι στο οποίο συμμετέχουν γυναίκες ντυμένες με εσώρουχα! Το θέαμα συγκεντρώνει φυσικά μεγάλο ενδιαφέρον στο αντρικό κοινό, όπως μπορείτε να δείτε κι από το επίσημο site, με τις καλλίγραμμες παίκτριες να φορούν ωστόσο προστατευτικά αλλά και να βάφονται στο πρόσωπο, όπως συνηθίζεται και στο επίσημο πρωτάθλημα ράγκμπι.
Η Yuke's αποφάσισε λοιπόν να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Lingerie Football League και να μεταφέρει το δημοφιλές αυτό πρωτάθλημα στα video games. "Το LFL θα γίνει το επόμενο μεγάλο franchise στη βιομηχανία του gaming" δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Yuke's, Yukinori Taniguchi. Το να φτιάχνουν Ιάπωνες παιχνίδι για ένα αμιγώς Αμερικάνικο άθλημα είναι κάτι άνευ προηγουμένου (θα μου πείτε εδώ η Konami φτιάχνει τη σειρά Pro Evolution Soccer που είναι ευρωπαϊκό άθλημα). Όπως και να 'χει, στους Ιάπωνες αρέσουν κάτι τέτοια, οπότε κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί αυτή η προσπάθεια. Πάντως αντίστοιχα games αφιερωμένα στο ράγκμπι δεν έχουν επιτύχει καθόλου καλές πωλήσεις.
Στόχος της Yuke's είναι "να συλλάβει την ουσία της έντασης, την ταχύτητα, την δράση και την ομορφιά του LFL Football". Εμείς από όλα αυτά κρατάμε το τελευταίο. Πάντως για την ιστορία, το Lingerie Football League το παρακολουθούν κατά 60% άντρες (ηλικίας 18-34). Το υπόλοιπο 40% των γυναικών είτε βλέπει τους άντρες που το παρακολουθούν, είτε παίρνει μάτι για να κάνει την κλασική γυναικεία σύγκριση. Για την ιστορία, ημερομηνία κυκλοφορίας και πιθανά format δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου