Doom 3: BFG Edition με δράση...

H Bethesda Softworks ανακοίνωσε ότι το Doom 3: BFG Edition θα είναι διαθέσιμο από το φθινόπωρο του 2012. Η συλλογή αυτή θα περιλαμβάνει το Doom 3 και το add-on pack Resurrection of Evil σε πλήρως re-mastered εκδόσεις, καθώς και αρκετές επιπλέον ώρες περιεχομένου σε επτά νέα levels με τον τίτλο «The Lost Mission». Το Doom 3: BFG Edition θα κάνει την εμφάνισή του σε PC, PS3 και Xbox 360, αποτελώντας τον πρώτο τίτλο από τη σειρά Doom για την κονσόλα της Sony.
Οι re-mastered εκδόσεις για PS3 και Xbox 360 θα προσφέρουν βελτιωμένα γραφικά, βυθίζοντάς σας ακόμα περισσότερο στο σκοτεινό κόσμο του καταπληκτικού αυτού FPS. Επίσης, θα υπάρχει η ολοκαίνουρια προσθήκη στο single-player campaign «The Lost Mission», η οποία περιλαμβάνει επτά νέα levels που υπόσχονται να σας κρατήσουν σε πλήρη εγρήγορση για μια ακόμη φορά. Η Id Software δεν έδωσε καμία πληροφορία σχετικά με πιθανές αλλαγές στην έκδοση για PC, επομένως μπορούμε να υποθέσουμε ότι όσοι είχατε παίξει το Doom 3 την εποχή του δεν θα συναντήσετε κάτι καινούριο.
Τα Doom 3, Resurrection of Evil και «The Lost Mission» έχουν γίνει optimize σε 3D, υποστηρίζουν πλέον 5.1 surround ήχο, περιλαμβάνουν Xbox 360 Achievements και PS3 trophies, έχουν βελτιωμένο rendering και καλύτερους φωτισμούς καθώς και ένα νέο σύστημα save με checkpoints το οποίο θα επιτρέπει πιο ομαλή εξέλιξη στο παιχνίδι. Η Id Software έχει τελειοποιήσει τον τομέα του χειρισμού ώστε να αποδώσει την ένταση τόσο της single-player, όσο και της multiplayer εμπειρίας του παιχνιδιού στις κονσόλες. Τέλος, το Doom 3 πλέον θα διαθέτει φακό ο οποίος θα είναι ενσωματωμένος στον εξοπλισμό σας, κάτι το οποίο θα σας επιτρέπει να φωτίζετε αλλά και να πυροβολείτε ταυτόχρονα.
O τεχνικός διευθυντής της id Software John Carmack δήλωσε: «Το Doom 3 είχε τύχει θερμότατης υποδοχής από τους gamers σε όλο τον κόσμο όταν κυκλοφόρησε. Σήμερα, το παιχνίδι στον σύνολό του γίνεται μεγαλύτερο και καλύτερο από ποτέ και διατίθεται για όλες τις πλατφόρμες με ομαλότατο frame rate και χειρισμό άριστης ανταπόκρισης. Υπάρχει πλέον υποστήριξη για 3D τηλεοράσεις και πιστεύουμε ότι οι οπαδοί των shooters παγκοσμίως θα το λατρέψουν.
Στο πακέτο του Doom 3: BFG Edition, το κερασάκι στην τούρτα αποτελεί η παρουσία των all-time classics Doom και Doom 2 (κάνετε κλικ στο όνομα του καθενός για να τα κατεβάσετε). Σύντομα λοιπόν θα έχουμε στα χέρια μας την απόλυτη συλλογή των συναρπαστικών αυτών games της iD Software, της εταιρίας που πρωτοστάτησε στο είδος των FPS.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου