Tribes: Ascend στο Steam

Με νέες προσθήκες και μια συμφέρουσα προσφορά.
Το Tribes: Ascend, το νέο free-to-play First-Person Shooter της Hi-Rez Studios που έχει κάνει μεγάλη αίσθηση τους τελευταίους μήνες θα είναι πλέον διαθέσιμο και μέσω Steam.
Ήδη από χθες μπορείτε να αποκτήσετε
μέσω της διάσημης ψηφιακής πλατφόρμας Steam την updated έκδοση του παιχνιδιού. Η τελευταία περιλαμβάνει έναν νέο χάρτη για το Capture The Flag mode (Stonehenge), ένα νέο χάρτη για το Team Deathmatch (Miasma) και ένα νέο spectator mode σε οπτική πρώτου προσώπου. Επίσης σύντομα θα υπάρχουν πλέον ξεχωριστοί clients για την Γερμανία, την Βραζιλία και τη Ρωσία, με τις εκδόσεις που υποστηρίζουν τις γλώσσες αυτές να βρίσκονται προς το παρόν σε beta στάδιο. Στο μέλλον το παιχνίδι αναμένεται να υποστηρίζει ακόμη περισσότερες γλώσσες.
Όσοι από εσάς δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα το Tribes: Ascend, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το νέο Steam Starter Pack. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει επιπλέον μόνιμο VIP status (50% XP Boost), τέσσερα bonus όπλα για τα βασικά classes, δύο νέα classes, τέσσερα νέα perks και 800 Tribes Gold (το «συνάλλαγμα» του παιχνιδιού, αξίας περίπου 6 ευρώ). Το Steam Starter Pack κοστίζει 9.49 ευρώ μέχρι τις 4/7, ενώ με το πέρας της προσφοράς θα το βρείτε στην τιμή των 18.99 ευρώ.
Το Tribes: Ascend μετράει ήδη πάνω από ένα εκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες και η κίνηση αυτή, εάν λάβουμε υπόψη τους διεθνείς servers και την υποστήριξη σε διάφορες γλώσσες, μπορεί να μεγαλώσει κατά πολύ τον αριθμό αυτό.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου