The Secret World: Open beta

Παίξαμε την ανοιχτή beta του νέου MMORPG της Funcom και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας. [UPDATE]
Το The Secret World αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια αυτής της χρονιάς. Το νέο πόνημα της Funcom, developer των Anarchy Online και Age of Conan: Hyborian Adventures, κινείται μεν σε παρόμοια πλαίσια με τις προαναφερθείσες δημιουργίες, παρόλα αυτά διαθέτει αρκετές καινοτομίες που το βοηθούν να ξεχωρίζει από την μάζα των MMORPG
.
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε η τετάρτη κατά σειρά beta, η οποία αυτή τη φορά ήταν ανοιχτή. Μπορούσε δηλαδή να συμμετάσχει ο οποιοσδήποτε αρκεί να έκανε sign up στο επίσημο site, σε αντίθεση με τις προηγούμενες, στις οποίες είχαν πρόσβαση μόνο όσοι είχαν κάνει το παιχνίδι pre-order. Τόσο μέσα στο Σαββατοκύριακο, όσο ειδικότερα την Κυριακή από τις 16:00 και μετά, συντάκτες και αναγνώστες του GameWorld συναντηθήκαμε στο Mumble Voice Chat στα πλαίσια του GameWorld Play, δοκιμάσαμε την beta και καταγράψαμε τις εντυπώσεις μας.
Secret Societies
Ο κόσμος του The Secret World είναι βασισμένος σ' ένα εναλλακτικό 2012 όπου βασιλεύουν οι θεωρίες συνωμοσίας, οι θρύλοι, οι δεισιδαιμονίες και οι αστικοί μύθοι. Τρεις μυστικιστικές οργανώσεις κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, με καθεμία από αυτές να έχει συγκεκριμένους στόχους και επιδιώξεις. Πρόκειται για τους Dragons, τους Illuminati και τους Templars. Ανάμεσά τους επικρατεί ένας ανελέητος πόλεμος, ο λεγόμενος "The Secret War".
Οι Dragons αυτοανακηρύσσονται υπέρμαχοι της Θεωρίας του Χάους, αφού κατά τις πεποιθήσεις τους μόνο μέσα από το χάος και την αέναη αλλαγή μπορεί να προκύψει η αρμονία στη ζωή. Απ' την άλλη, το όνομα Illuminati είναι γνωστό σε πολλούς από εσάς, αφού οι αναφορές στη συγκεκριμένη οργάνωση τόσο στην λογοτεχνία, αλλά και σε άλλες μορφές τέχνης, όπως τον κινηματογράφο, είναι ποικίλες. Σκοπός τους είναι να επιφέρουν το καθεστώς του New World Order, ένα κόσμο στον οποίο οι Illuminati θα έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Η τρίτη φυλή, οι Templars, μάχονται για την διατήρηση της τάξης και της ευημερίας σε παγκόσμιο επίπεδο.
Character Creation
Το πρώτο πράγμα που καλείστε να επιλέξετε είναι σε ποια από τις τρεις οργανώσεις θ' ανήκει ο χαρακτήρας σας. Η επιλογή σας καθορίζει επίσης την πόλη απ' όπου θα ξεκινήσετε την περιπέτειά σας. Aν ανήκετε στους Dragons θα ξεκινήσετε από την Σεούλ, αν προτιμήσετε τους Illuminati θα βρεθείτε αρχικά στη Νέα Υόρκη, ενώ αν ταχθείτε στο πλευρό των Templars το ταξίδι σας θ' αρχίσει από το Λονδίνο.
Στη συνέχεια μπορείτε να διαμορφώσετε την εξωτερική εμφάνιση και τον ρουχισμό του ήρωά σας. Όσον αφορά τα προσωπικά χαρακτηριστικά, όπως εκφράσεις προσώπου, μήκος και χρώμα μαλλιών και ματιών, οι διαθέσιμες επιλογές δεν είναι τόσες πολλές όσο θα θέλαμε. Αντίθετα, οι επιλογές που σχετίζονται με την ενδυμασία είναι πολύ περισσότερες. Στόχος των developers ήταν κάθε παίχτης να μπορεί να δώσει ένα προσωπικό στίγμα στο χαρακτήρα του και από αυτή την οπτική σκοπιά το The Secret World τα καταφέρνει περίφημα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου