Curiosity: Το νέο game του Molyneux

Ο Peter Molyneux αποκάλυψε στην E3 το νέο του video game, με τίτλο "Curiosity". Όσοι είστε...περίεργοι, δείτε παρακάτω τι μας ετοιμάζει ο ισχυρός άντρας της βιομηχανίας των games που αποχώρησε πρόσφατα από την Microsoft.
Το Curiosity θα είναι ένα puzzle game, σύμφωνα με το οποίο θα βρίσκεστε μέσα σε ένα εικονικό δωμάτιο που θα περιέχει έναν μαύρο κύβο. Όσο τον ακουμπάτε θα θρυμματίζεται, ενώ παράλληλα θα βλέπετε τα θραύσματα άλλων παικτών. Θα μπορείτε επίσης να αγοράσετε καλέμια (μέχρι ενός ορίου) με τα οποία θα σκαλίζετε ακόμα πιο γρήγορα. Μετά από αρκετά χτυπήματα, ο κύβος θα ανοίγει και θα αποκαλύπτει τα ενδότερά του. Το περίεργο όμως είναι ότι μόνο ο παίκτης που θα ακουμπήσει τελευταίος τον κύβο θα καταφέρει να δει τι έχει μέσα.
Το ενδιαφέρον ωστόσο εστιάζεται στα καλέμια. Για του λόγου το αληθές, ένα σιδερένιο καλέμι θα κοστίζει 0.73 ευρώ και θα σκάβει 10 φορές πιο γρήγορα απ' ότι τα χέρια σας. Το uber όπλο είναι ένα διαμαντένιο καλέμι, το οποίο θα σκάβει 100.000 φορές πιο γρήγορα και θα έχει κόστος (κρατηθείτε) 62.000 ευρώ! Θα υπάρχει μόνο ένα τέτοιο αντικείμενο διαθέσιμο, επομένως μένει να δούμε ποιος τρελός fan του Molyneux θα τρέξει να το αγοράσει. Ο δημοφιλής game designer σχολίασε επ' αυτού: "Είναι ένα τρελό ποσό. Δεν κάνουμε πρακτική στο πως θα βγάλουμε χρήματα, αλλά τεστάρουμε την ψυχολογία επί των χρημάτων. Το ερώτημα είναι αν θα αγοραστεί από ένα άτομο ή αν οι παίκτες θα μοιραστούν τη δύναμή του".
Η νέα προγραμματιστική εταιρεία του Molyneux, 22Cans, σκοπεύει να εκμεταλλευτεί το sharing των παικτών που θα δείχνουν μέσω του Facebook και του Twitter τι ακριβώς βρήκαν μέσα στον κύβο. Με βάση τα δημοσιεύματά τους και τα σχόλιά τους θα αποκρυπτογραφήσει το ψυχολογικό τους προφίλ. Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα επιτρέψουν στους developers να δημιουργήσουν ένα νέο video game που αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2014.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου