Journey Collector's Edition

Εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορούν φήμες για μια Journey Collection, μια συλλογή που θα περιέχει τα τρία παιχνίδια της Thatgamecompany σε ένα Blu-ray. Χάρη στο Αμερικάνικο Official PlayStation Magazine, τώρα γνωρίζουμε ότι το πακέτο όχι μόνο είναι αληθινό, αλλά και ότι τα περιεχόμενα του δεν θα περιορίζονται μόνο στους τρεις τίτλους.
Όπως αποκαλύπτει μια διαφήμιση στο Official PlayStation Magazine, η Journey Collector's Edition θα περιλαμβάνει τα Flow, Flower και Journey, έξτρα περιεχόμενο όπως ντοκιμαντέρ, τα sountracks των τριών παιχνιδιών, διάφορα minigames και πολλά άλλα ακόμη. Επίσης, για να γίνει λίγο πιο δελεαστική η προσφορά, η Sony προσφέρει ένα μήνα δωρεάν συνδρομής στο PlayStation Plus σε όποιον την αγοράσει.
Παρά τα όσα αποκαλύφθηκαν, υπάρχουν ακόμη αδιευκρίνιστες πληροφορίες, όπως η ημερομηνία κυκλοφορίας, η τιμή της συλλογής, καθώς και το τι ακριβώς θα είναι αυτά τα minigames τα οποία αναφέρονται. Όπως κα να ‘χει, το πακέτο φαίνεται σαν μια καλή ευκαιρία για όσους δεν είχαν την δυνατότητα να παίξουν τα μοναδικά δημιουργήματα της Thatgamecompany. Θα αναμένουμε σύντομα περισσότερες πληροφορίες.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου