Steam: Νέο software τον Σεπτέμβρη

Κάτι παραπάνω από games.
Η Valve έχε ανακοινώσει ότι το Steam, που μέχρι τώρα είναι αποκλειστικά και μόνο μια πλατφόρμα διάθεσης παιχνιδιών, θα φιλοξενεί και άλλα είδη software ξεκινώντας από τις 5 Σεπτεμβρίου.
Αν και μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάποια αναφορά σε συγκεκριμένα προγράμματα, η Valve δήλωσε χαρακτηριστικά στο site του Steam ότι «Το λογισμικό που θα φιλοξενείται στην πλατφόρμα του Steam θα είναι σε μια κλίμακα που θα κυμαίνεται από δημιουργικά έως παραγωγικά προγράμματα».
Συμπληρώνοντας πρόσθεσε «Πολλοί από τους τίτλους έναρξης θα επωφεληθούν από τα δημοφιλή χαρακτηριστικά του Steamworks, όπως η εύκολη εγκατάσταση, η αυτόματη ενημέρωση, καθώς και η δυνατότητα να αποθηκεύσετε την εργασία σας στον προσωπικό σας χώρο στο Steam Cloud, ώστε τα αρχεία σας μπορούν να ταξιδέψουν μαζί σας».

Η Valve σημείωσε ότι όλοι οι προγραμματιστές είναι ευπρόσδεκτοι να υποβάλλουν τα προγράμματά τους στην επερχόμενη κοινότητα που θα ψηφιστεί από το Steam Greenlight.

«40 εκατομμύρια gamers που συχνάζουν στο Steam, ενδιαφέρονται για κάτι περισσότερο από τα games», δήλωσε ο Mark Richardson της Valve και κατέληξε «Μας είπαν ότι θα ήθελαν να έχουν περισσότερο software στο Steam, έτσι αυτή η επέκταση είναι η απάντησή μας στις αιτήσεις των πελατών».
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου