Aveline η πρωταγωνίστρια του Assassin's Creed 3: Liberation

Στο PlayStation Vita κάνει το ντεμπούτο της η πρωταγωνίστρια του Assassin's Creed 3: Liberation. Η Aveline, γεννημένη στην Νέα Ορλεάνη κυκλοφορεί στους δρόμους φορώντας κουκούλες και ρόμπες των assassins. Φυσικά εσείς θα μπορείτε να της αλλάζετε τα ρούχα σε συγκεκριμένα σημεία σημαδεμένα στον χάρτη και θα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε αριστοκρατικά ρούχα και σε ρούχα εργάτη. Η επιλογή είναι δική σας και το κάθε στυλ έχει τα θετικά του, π.χ με τα αριστοκρατικά ρούχα δεν θα είναι ανάγκη να αναγκαστείτε να μπείτε σε μάχη μιας και θα σας δίνουν την δυνατότητα να φλερτάρετε ή να δωροδοκήσετε τους φρουρούς.
Η εταιρία φαίνεται να έχει αλλάξει το σήμα κατατεθέν της στο συγκεκριμένο παιχνίδι μιας και τα μακριά φορέματα και τα περίτεχνα καπέλα αυτόματα διαγράφουν την πιθανότητα σκαρφαλώματος στους τοίχους, όπως και του τρεξίματος. Όντας αριστοκράτης θα έχετε στην διάθεσή σας τα πιο περίεργα όπλα όπως την ομπρέλα που πετάει δηλητηριώδη βέλη. Το μόνο αρνητικό του όπλου είναι το αργό reload αλλά αξίζει αφού ο θάνατος του στόχου θα είναι ακαριαίος μετά από σύντομη κρίση τρέλας.
Φορώντας όμως εργατικά ρούχα θα μπορείτε να περάσετε απαρατήρητοι και κρατώντας μια απλή σακαράκα δεν θα σας σταματήσει κανείς να μπείτε πουθενά. Εκτός από αυτό θα μπορείτε να ξεσηκώσετε τα πλήθη με προπαγάνδες εναντίον του καθεστώτος ώστε να δημιουργηθεί σύγχυση, να εξοντώσετε τον στόχο σας και να ξαναγυρίσετε στην ομάδα σας χωρίς να γίνετε αντιληπτοί.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου