League of Legends: Championship Series

Με το League of Legends να κερδίζει συνεχώς έδαφος στην αρένα των eSports, ο developer του δημοφιλούς MOBA, Riot Games, ανακοίνωσε ένα νέο πρωτάθλημα, το Championship Series, που θα κάνει το ντεμπούτο του τον επόμενο χρόνο, με την Season Three.
Στην νέα παγκόσμια συνάντηση, θα συμμετέχουν οι οκτώ καλύτερες ομάδες της Βορείου Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας, ενώ οι τρεις καλύτερες πεντάδες που θα αναδειχθούν από τους Regionals (τοπικούς τελικούς) της δεύτερης σεζόν του παιχνιδιού, θα προκριθούν απευθείας. Οι Regionals της Ευρώπης θα διεξαχθούν στα πλαίσια της έκθεσης Gamescom από τις 16 έως τις 19 Αυγούστου και της Βορείου Αμερικής στην PAX Prime, ξεκινώντας στις 30 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου.
Η νέα εκδήλωση της Riot Games θα φιλοξενεί την αφρόκρεμα των επαγγελματικών ομάδων παγκοσμίως, σε μια καυτή περίοδο, με πολλαπλά matches και playoff events την εβδομάδα, έχοντας ως κατάληξη το World Championship. Οι αγώνες θα μεταδίδονται ζωντανά σε HDκαι θα μπορούμε να τους απολαύσουμε χωρίς χρέωση.
Η Riot δείχνει ότι θέλει να γίνει ο ηγέτης των eSports, όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής της, αλλά και με τις δηλώσεις του γενικού διευθυντή και συνιδρυτή της εταιρίας, Brandon Beck, ο οποίος λέει πως "Οι παίκτες μας ρωτούσαν διαρκώς αν μπορούμε να προωθήσουμε το League of Legends ως eSport ακόμα πιο ψηλά και το Championship Series είναι η απάντησή μας. Εκατομμύρια fans μας παρακολουθούν κάθε φορά που διοργανώνουμε μεγάλα τουρνουά, οπότε διευρύνουμε τις διοργανώσεις αυτές με πρωτοφανείς τρόπους".
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου