Resident Evil 6: Agent Hunt Mode

Survival εναντίων horror.
Mε το release του έκτου μέρους της σειράς Resident Evil να πλησιάζει αργά και απειλητικά (όπως τα ζόμπι του), μια νέα αποκάλυψη έρχεται στο φως. Η δυνατότητα να εισβάλετε στο παιχνίδι κάποιου, προσπαθώντας να τον στείλετε στον άλλο κόσμο!

Όπως αναφέρει το Andriasang, το Agent Hunt Μode, θα σας επιτρέπει να ελέγχετε διάφορα μεταλλαγμένα πλάσματα που θα συναντήσετε και να αναμετρηθείτε μαζί τους.
Το παιχνίδι θα ειδοποιεί τους παίκτες όταν υπάρχει κάποιος τέτοιος εχθρός, χωρίς να δείχνει ποιος (ή τι) είναι. Το mode θα είναι διαθέσιμο όταν ολοκληρώσετε το παιχνίδι και θα μπορείτε από εκεί και έπειτα να ξαναπαίξετε κάποια στάδια με το Agent Hunt ανοιχτό, επιτρέποντας την πρόσβαση άλλων παικτών. Φυσικά, πολλοί παίκτες θα μπορείτε να εισέλθετε ταυτόχρονα στο ίδιο game, κάτι που θα σας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνείτε μέσω voice chat και να οργανώνετε τις επιθέσεις σας.
To Resident Evil 6 θα κυκλοφορήσει για PS3 και Xbox 360 στις 2 Οκτωβρίου, με την ημερομηνία κυκλοφορίας για PC να μην έχει ακόμα ανακοινωθεί.
Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το παιχνίδι, βλέποντας τα gameplay videos των τριών campaigns που θα περιέχε
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου