Gamescom 2012: Capcom press conference

Την φετινή έκθεση Gamescom στη Γερμανία άνοιξε φέτος η Capcom, η οποία είχε ετοιμάσει μια κλειστή συνέντευξη τύπου, χωρίς την δυνατότητα live streaming για όσους επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις μέσω Internet.
Η Capcom παρουσίασε νέα τρέιλερ για τους προσεχείς τίτλους της και ανακοίνωσε ένα νέο video game υπό ανάπτυξη, με τίτλο Remember Me. H παρουσίαση ξεκίνησε με τον αντιπρόεδρο του τμήματος marketing Michael Patterson, ο οποίος μίλησε σχετικά με τα σχέδια της Ιαπωνικής εταιρείας στο άμεσο μέλλον. Πάμε λοιπόν να δούμε παρέα όλα τα games στα οποία θα βασιστεί η Capcom την ερχόμενη σεζόν.
DmC: Devil May Cry
Στο νέο τρέιλερ που παρουσιάστηκε στην Gamescom κάνει ντεμπούτο ο Vergil, δίδυμος αδερφός του Dante και αρχηγός μιας μυστικής ομάδας με όνομα The Order, ο οποίος ζητάει από τον Dante να τον βοηθήσει ώστε να εξοντώσουν τον άρχοντα των δαιμόνων. Ο Vergil ήταν playable χαρακτήρας στο Devil May Cry 3 Special Edition, ενώ ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα είναι διαθέσιμος στο reboot της σειράς.
Το νέο DmC θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιανουαρίου για PC, PS3 και Xbox 360.

Lost Planet 3
Από την παρουσίαση δεν περιμέναμε να λείπει και το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία του Lost Planet. Στο τρέιλερ που είδαμε για το Lost Planet 3 διακρίνουμε ένα νέο όπλο μορφής hookshot, το οποίο θα χρησιμοποιείτε για να σκοτώσετε ένα boss, αλλά και ως zipline για να μεταβείτε σε νέα σημεία του κόσμου. Μερικά παραπάνω στοιχεία έγιναν επίσης γνωστά, με σημαντικότερο το γεγονός ότι βρίσκεστε στην αναζήτηση κάποιον άλλων ανθρώπων πάνω στον πλανήτη, ενώ το παιχνίδι θα είναι prequel σε σχέση με τα δύο πρώτα μέρη της σειράς.
Το Lost Planet 3 θα κυκλοφορήσει για PC, PS3 και Xbox 360 στις αρχές του 2013.

Street Fighter X Tekken (PS Vita)
Το πιο «αστείο» κομμάτι της παρουσίασης ανήκει στο Street Fighter X Tekken. Ο Yoshinori Ono, παραγωγός της δημοφιλής fighting σειράς, ανέβηκε στην σκηνή ντυμένος ως Blanka και κρατώντας μια τούρτα για να γιορτάσει τα 25α γενέθλια του Street Fighter. Στην εμφάνισή του έκανε και ένα αστειάκι στο κοινό, αφού πήγε να ανακοινώσει το Street Fighter V, αλλά δεν τα κατάφερε, φεύγοντας τελικά συνοδευόμενος από την ασφάλεια. Τίποτα λοιπόν δεν γνωστοποιήθηκε για το επόμενο Street Fighter.
Όσο για το Street Fighter X Tekken, μάθαμε πως στην έκδοση για PS Vita θα περιλαμβάνει το πιο μεγάλο περιεχόμενο από οποιαδήποτε άλλη έχουμε δει μέχρι στιγμής. Οι κάτοχοι PS3 και PS Vita θα μπορούν να παίζουν μεταξύ τους, ενώ θα υποστηρίζεται και το Augmented Reality στην φορητή κονσόλα της Sony.
Το Street Fighter X Tekken θα κυκλοφορήσει στο PS Vita στις 28 Οκτωβρίου.

Resident Evil 6
Στο διαμάντι της Capcom για τη φετινή χρονιά θα προστεθεί μια δωρεάν online υπηρεσία με όνομα ResidentEvil.net, η οποία θα αποθηκεύει όλα τα στατιστικά σας από το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, θα έχετε την δυνατότητα να δείτε ποιο όπλο προτιμάνε οι φίλοι σας, πόσα kills/deaths έχουν, αλλά και να δημοσιεύσετε τα αποτελέσματα των αγώνων σας στο Facebook και το Twitter.
Επίσης θα ενημερώνεστε όποτε ένας φίλος σας σπάει κάποιο ρεκόρ που έχετε θέσει, ενώ θα ειδοποιήστε ακόμα και in-game όποτε κάποιος συνδέεται στο παιχνίδι. Μέσα από τα challenges της υπηρεσίας θα δίνονται επίσης δώρα στους νικητές, ενώ θα υπάρχουν κάποια reports που θα εξηγούν την ιστορία. Τέλος, μια έκδοση της υπηρεσίας για smartphones και tablets βρίσκεται υπό ανάπτυξη.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου