Mars: War Logs με αισθητική άποψη...

Έρχεται τον επόμενο χρόνο για PC, PSN και Χbox Live.
Ένα ακόμα RPG φαίνεται πως έχει στα σκαριά η Spiders, πέρα από τo Of Orcs and Men. Η μικρή γαλλική εταιρία ανακοίνωσε στη φετινή Gamescom ότι εργάζεται πάνω στο Mars: War Logs, ένα νέο Action RPG, στο οποίο δεσπόζει η cyberpunk αισθητική. Να προσθέσουμε ότι την έκδοση του τίτλου την έχει αναλάβει η επίσης γαλλική Focus Home Interactive, που κυκλοφόρησε πρόσφατα το Game of Thrones.
Τα γεγονότα διαδραματίζονται στο μέλλον όπου ύστερα από μια ανεξήγητη καταστροφή, τα αποθέματα του νερού έχουν εξαντληθεί. Καλείστε να αναλάβετε τον ρόλο του Roy Temperance, ενός πολυτάλαντου τυχοδιώκτη και να επιζήσετε μέσα σε αυτόν τον post-apocalyptic κόσμο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα μπορείτε να κάνετε craft τον εξοπλισμό σας, να επιλέξετε διάφορα perks, ενώ θα υπάρχουν διάφορες επιλογές στους διαλόγους και οι απαντήσεις σας θα παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.
Το Mars: War Logs θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 για PC, PS3 και Xbox 360 (διαθέσιμο μέσω PSN και Xbox Live Arcade αντίστοιχα).
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου