Gamescom 2012: EA press conference

Μετά την press conference της Capcom την σκυτάλη στην Gamescom παρέλαβε η Electronic Arts, η οποία από νέους τίτλους μας παρουσίασε το Army of Two: The Devil’s Cartel, αρκέστηκε όμως περισσότερο στο να μας δείξει περισσότερα νέα γύρω από τα games που βρίσκονται ήδη στο τελευταίο στάδιο της ανάπτυξής του.
Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη τύπου της EA στην Gamescom:
Army of Two: The Devil’s Cartel
Πολλοί ήταν αυτοί που περιμέναν τον Salem και τον Rio να επιστρέψουν στο νέο Army of Two, η EA όμως δεν τους έκανε το χατίρι. Στο νέο επεισόδιο της σειράς χειρίζεστε δύο πρωτοεμφανιζόμενους χαρακτήρες, τον Alpha και τον Bravo. Πρόκειται για δύο mercs έτοιμους να ολοκληρώσουν κάθε δουλειά που τους δίνεται. Το παιχνίδι τρέχει στην Frostbite 2, μηχανή γραφικών που πρωτοείδαμε στο Battlefield 3.
Στον τομέα του gameplay, σκοτώνοντας διάφορους κακούς, γεμίζεται την μπάρα Overkill, δυναμώνοντας έτσι τους παίχτες σας. Στο demo που παρουσιάστηκε συναντάμε και πολλές καταστροφές, ενώ ο ένας από τους δύο παίκτες κάποια στιγμή στο παιχνίδι πιλοτάρει και πυροβολάει με το turret ενός ελικοπτέρου. Στο τέλος όμως το ελικόπτερο ανατινάζεται και ο ένας παίχτης πηδάει στο κενό για να σώσει τον φίλο του, σημειώνοντας το τέλος του demo.
Το Army of Two: The Devil’s Cartel θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2013, ενώ τα format παραμένουν άγνωστα.

NHL 13
Στην σκηνή ανέβηκε ο γενικός manager του NHL 13, Dean Richards, ο οποίος δήλωσε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κάνει το μεγαλύτερο άλμα που έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα η σειρά. Τι εννοεί όμως; Ο Richards εξήγησε πως μέσα από 750 παίχτες θα μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει την δικιά του ομάδα 30 ατόμων, ενώ θα προστεθεί η λειτουργία True Performance Skating, που αποσκοπά στο να παρουσιάσει την πιο ρεαλιστική skating εμπειρία μέχρι στιγμής.
Το NHL 13 θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου για PS3 και Xbox 360.

Need for Speed: Most Wanted
Μπορεί η Criterion να «παράτησε» το Burnout για να εργαστεί πάνω στην σειρά Need for Speed, ωστόσο η EA φαίνεται να ποντάρει πολλά πάνω στο νέο Most Wanted. Ο Matt Webster της Criterion μίλησε για την αναβάθμιση του Autolog και μας παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ που προβάλλει μια τεράστια γκάμα από αυτοκίνητα. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι κόντρες δεν φαίνεται να έχουν τελειωμό, αφού το Autolog θα σας δίνει την δυνατότητα να ξεπεράσετε τα επιτεύγματα άλλων οδηγών ακόμα και άλλης κονσόλας. Η λειτουργία αυτή του Autolog ονομάζεται Cloudcompete και θα συνοδεύει το παιχνίδι στην κυκλοφορία του.
Το Need for Speed: Most Wanted θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360, PS Vita, iOS και Android.

Medal of Honor: Warfighter
Σειρά στην παρουσίαση είχε το πολλά υποσχόμενο Medal of Honor: Warfighter, το οποίο θα σας δίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς την δυνατότητα να εκπροσωπήσετε την χώρα σας στα παγκόσμια leaderboards. Αλλά για πόσες χώρες μιλάμε συνολικά; Λίγο-πολύ…193 έθνη, από τα οποία το καθένα θα έχει δικά του stats. Μέσα από το multiplayer θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 6 classes, ενώ θα υπάρχουν περισσότεροι από 70 συνδυασμούς σε καθεμιά από αυτές. Το Medal of Honor: Warfighter θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου για PC, PS3 και Xbox 360.
Ανάπαυλα στην παρουσίαση με SimCity και Simpsons
Μια μικρή ανάσα δόθηκε περίπου στην μέση της παρουσίασης. Εκεί η EA αποκάλυψε την διάθεση του The Simpsons: Tapped Out για κινητά τηλέφωνα, ενώ όσο για το SimCity ο μεγάλος publisher αρκέστηκε στο να μας πει πως θα μπορούμε να επηρέασουμε ολόκληρη την κοινότητα με τις αποφάσεις μας.
Το SimCity θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2013 για PC και Mac.

Battlefield 3 Premium Edition
Η EA φαίνεται πως δεν ξεχνάει τους παίχτες του Battlefield. Η εταιρεία ανακοίνωσε την διάθεση της Premium Edition, μιας έκδοσης που θα περιλαμβάνει το παιχνίδι αλλά και έναν κωδικό για την ενεργοποίηση της συνδρομητικής υπηρεσίας. Θυμίζουμε πως το κόστος συνδρομής ανέρχεται στα 50 ευρώ, ενώ η Premium Edition που προσφέρει και το ίδιο το παιχνίδι θα κοστίζει 60 ευρώ. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία για όσους δεν έχετε πάρει ακόμα το Battlefield, αφού ως συνδρομητές θα απολαύσετε δωρεάν όλα τα DLC του τίτλου.
Crysis 3
Άλλος ένας θηριώδης τίτλος παρουσιάστηκε στην Gamescom. Το τρίτο κεφάλαιο του δημοφιλούς First-Person Shooter που αποκαλύφθηκε τον Απρίλιο και πρωτοπαρουσιάστηκε στην E3 2012, η Electronic Arts μας έδειξε αυτή τη φορά το Hunter survival mode.
Στο συγκεκριμένο multiplayer mode, θα χωριζόμαστε σε δύο ομάδες των οκτώ παικτών και ο χρόνος θα τίθεται στα 90 δευτερόλεπτα. Από την μια μεριά έχουμε τους C.E.L.L. troopers, οι οποίοι αριθμητικά είναι περισσότεροι και σκοπό έχουν να αντέξουν ενάντια στους Hunters. Απ' την άλλη έχουμε τους Hunters, που έχουν στην διάθεσή τους ένα τόξο και όταν πετυχαίνουν κάποιον αντίπαλο τον φέρνουν αυτόματα με την δική τους ομάδα. Στο τέλος του χρόνου οι ομάδες αλλάζουν και γίνεται το ίδιο. Το Crysis 3 θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2013 για PC, PS3 και Xbox 360.
Dead Space 3
Τι εστί παρουσίαση χωρίς φόβο; Μάλλον τίποτα, γι’ αυτό και η EA θέλησε να μας δείξει νέο περιεχόμενο σχετικά με το Dead Space 3. Συγκεκριμένα, ενώ δεν είχαμε νέα σχετικά με την πλοκή, μάθαμε πως το παιχνίδι θα υποστηρίζει τo weapon crafting, δίνοντάς σας την δυνατότητα να δημιουργήσετε τα δικά σας πανίσχυρα όπλα συνδυάζοντας τα ήδη υπάρχοντα. Θυμίζουμε πως το Dead Space 3 θα είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που θα υποστηρίζει co-op, οπότε ετοιμαστείτε για μια ευχάριστη Αction-horror Co-op εμπειρία.


Το Dead Space 3 θα κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου 2013 για PC, PS3 και Xbox 360.

FIFA 13
Η EA αποφάσισε να κλείσει την συνέντευξη τύπου με το FIFA 13. Αν και δεν είχαμε πολλά νέα γύρω από το παιχνίδι, που από την μία είναι λογικό καθώς πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του, η EA Canada μας παρουσίασε ένα νέο demo που θα κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου. Στο demo αυτό προβάλλεται το νέο Match Day mode, το οποίο σας μεταφέρει στην ιστορία του αγαπημένου σας ποδοσφαιριστή μέσα από το παιχνίδι.
Το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο βρίσκεται στις περιγραφές των αγώνων. Κι αυτό γιατί τα λόγια των εκφωνητών πολλές φορές στηρίζονται σε αποτελέσματα και φάσεις πραγματικών αγώνων. Είναι όμως δυνατόν η EA να παίρνει κάθε εβδομάδα στην κατοχή της τις περιγραφές όλων των αγώνων και να τις προσθέτει στο παιχνίδι; Αυτό σίγουρα θα είναι κάτι φοβερά ενδιαφέρον, αν φυσικά υλοποιηθεί.


Το FIFA 13 θα κυκλοφορήσει στις 28 Σεπτεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360, Mac, Wii, PS2, PS Vita, 3DS, iOS και στο PSP.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου