Έρχεται η Source 2 και είναι στα σκαριά;

"Return an str with the current engine version. If key doesn't doesn't exist, assume 'Source', otherwise invalid -- assume next-gen 'Source 2'”. Όχι, δεν πρόκειται για ατάκα από ταινία sci-fi, ούτε από κάποιο επεισόδιο του The Big Bang Theory, αλλά είναι κομμάτι κώδικα, που υπάρχει σε αρχεία του Source Filmmaker όπως αποκάλυψε το Valvetime.net. Γιατί αυτές οι γραμμές είναι άξιες προσοχής; Διότι πολύ πιθανό, να σημαίνουν πως μια νέα μηχανή γραφικών είναι στον ορίζοντα!
Το Source Filmmaker, είναι ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας video clip που χρησιμοποιει την Source Engine, με αρκετά δείγματα στο Ίντερνετ, (όπως η σειρά “Meet The Team” που παρουσιάζει τους χαρακτήρες του Team Fortress 2) με πάρα πολλές δυνατότητες. Το να μπορεί να αναγνωρίσει και να εντάξει μια μηχανή γραφικών που δεν υπάρχει προς το παρόν, είναι κάτι το οποίο φαίνεται λογικό. Μήπως κάτι μαγειρεύουν στην Valve;
Επίσης, παρατηρούμε πως τα πιο πρόσφατα παιχνίδια της Valve χρησιμοποιούν την Source όλο και με καλύτερο τρόπο, παρουσιάζοντας βελτιώσεις, όπως στις εκφράσεις των προσώπων και την υποστήριξή της σε διαφορετικές πλατφόρμες. Τα παραπάνω στοιχεία λοιπόν, συνηγορούν στην πιθανότητα ανάπτυξης μιας νέας μηχανής γραφικών από την Valve (και την κυκλοφορία, επιτέλους, του Half-Life 3;).
Η Source Engine, έχει αποδειχθεί “θηρίο” με τίτλους όπως το Counter-Strike: Source και Half Life 2, με την προσαρμογή και προσθήκη της από τότε σε γνωστά παιχνίδια όπως το Portal 2.
Στο επίσημο site της Valve, διαβάζουμε πως: ”Δεν θέλουμε να περιαυτολογούμε, αλλά το Source, θεωρείται ως το πιο ευέλικτο, κατανοητό και ισχυρό περιβάλλον development και θα γίνει ακόμα καλύτερο”.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου