Diablo 3: Paragon System

Μαζί με τις αλλαγές που θα φέρει το επερχόμενο μεγάλο patch του Diablo 3 στα τέλη Αυγούστου, η Blizzard αποκάλυψε επιπλέον στοιχεία με post του υπεύθυνου ανάπτυξης, Jay Wilson στο Battle.net. Σε αυτό αναλύει το νέο χαρακτηριστικό σχετικά με το leveling, το σύστημα Paragon.
Το παραπάνω feature αφορά όλους τους level 60 χαρακτήρες σας, αφού πλέον θα έχουν την δυνατότητα να ανεβαίνουν επίπεδα τα οποία θα οδηγήσουν αντίστοιχα στην απόκτηση των Paragon levels. Κάθε ένα από αυτά τα 100 επίπεδα θα αυξάνει κατά 3% το Magic και Gold Find, καθώς και τα κύρια στατιστικά του χαρακτήρα σας, όπως τα Strength, Dexterity, Intelligence και Vitality. Τα Paragon levels θα είναι ορατά σε άλλους παίκτες μαζί με το κανονικό σας level και επίσης το πορτρέτο σας θα έχει πλαίσιο το οποίο θα υποδεικνύει την πρόοδό σας στα Paragon.
Όσον αφορά τον χρόνο που θα χρειαστεί ένα Paragon να αποκτηθεί, ο Wilson γράφει πως “Το πρώτο επίπεδο θα χρειαστεί περίπου όση ώρα πήρε να ανεβείτε από το level 59 στο 60! Τα απαιτούμενα XP θα ανεβαίνουν από εκεί και έπειτα. Για να φτάσει κανείς τα 100 Paragon levels θα πάρει περίπου όσο και το να φτάσετε το επίπεδο 99 στο Diablo 2”.
Τα μέχρι τώρα δεδομένα στο Magic και Gold Find αλλάζουν, αφού όταν πάρετε και το τελευταίο Paragon τα στατιστικά αυτά θα έχουν χτυπήσει ταβάνι. Αυτό είναι θεμιτό από τους developers του patch όπως επιβεβαιώνει και ο Wilson: “Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον Magic Find εξοπλισμό σας καθώς ανεβαίνετε Paragon levels. Η όλη ιδέα είναι πως αν αλλάζεις τον εξοπλισμό για το επιπλέον Magic Find μπορείς να εξακολουθείς να το κάνεις όσο προχωράς στο Paragon, ανεβαίνοντας αρκετά levels, όμως κάτι τέτοιο δεν θα χρειάζεται”.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου