Dark Souls: Unofficial PC mod για την ανάλυση

Οι fans παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους. Το δημιούργημα της Ιαπωνικής From Software έγινε βιαστικά port στα PC παρά τις τεχνικές δυσκολίες. Έκπληξη προκάλεσε όμως το γεγονός πως η ανάλυση του παιχνιδιού είχε “κλειδώσει” στα 1024x720, πράγμα το οποίο δεν επέφερε κάποια βελτίωση στον οπτικό τομέα σε σχέση με τις εκδόσεις για PS3 και Xbox 360.
H ίδια η From Software παραδέχεται ότι τα προβλήματα αυτά συνέβησαν λόγω της απειρίας της. Ο παραγωγός του project Daisuke Uchiyama, αιτιολόγησε περαιτέρω τον ισχυρισμό λέγοντας ότι "Στην Ιαπωνία δεν υπάρχει μεγάλη αγορά στα PC και έτσι δεν είχαμε ποτέ πριν λάβει υπόψη μας". Συνεχίζοντας δηλώνει πως "Θέλαμε να βγάλουμε την έκδοση για PC όσο το δυνατόν γρηγορότερα, είναι ένα απαιτητικό port και δεν είχαμε την δυνατότητα να προβούμε σε εξειδικευμένες βελτιώσεις".
Έτσι λοιπόν ένας χρήστης του NeoGaf με το nickname Durante, έφτιαξε ένα mod το οποίο επιτρέπει υψηλότερες αναλύσεις. Το "Dsfix" έχει μέγεθος 80ΚΒ το οποίο περιέχει ένα .dll αρχείο που εγκαθίσταται στο directory του παιχνιδιού και ένα text file μέσω του οποίου μπορείτε να αλλάξετε την ανάλυση. O modder δεν εγγυάται πως το fix θα δουλέψει άριστα σε όλους, ούτε πως δεν θα πειράξει τίποτα. Αλλά όπως μπορείτε να δείτε και στις εικόνες παρακάτω, οι διαφορές είναι οφθαλμοφανέστατες.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου