Call of Duty Modern Warfare 3: DLC Σεπτεμβρίου

Οι οπαδοί της δημοφιλούς FPS σειράς Call Of Duty και ειδικά του Modern Warfare 3, καλό θα είναι να ετοιμάζουν όπλο, κράνος και εξάρτηση, καθώς θα κληθούν να πολεμήσουν σε άγνωστες περιοχές, κατοικημένες και υπαίθριες, με τις πρώτες βροχές του χρόνου.
Σύμφωνα με φήμες από το MP1st, τον Σεπτέμβριο το Modern Warfare 3 θα εμπλουτιστεί με τρεις νέους χάρτες. Οι καινούριες τοποθεσίες των μελλοντικών αιματοκυλισμάτων είναι η Gulch, ένα αμμώδες φαράγγι στα περίχωρα ενός ορυχείου στην πολιτεία της Γιούτα, η Boardwalk, μια αποβάθρα με μαγαζάκια και καφετέριες, καθώς και η Parish, με το εσωτερικό αλλά και τον (ελαφρώς διευρυμένο) περίβολο ενός μισοκατεστραμένου καθεδρικού ναού να αποτελούν ιδανικό πεδίο για μάχη. Μάλιστα σε ένα από τα τριγύρω μπαρ, θα μπορείτε να επιδοθείτε στο ευγενές άθλημα του μπιλιάρδου, αλλά επειδή οι στέκες δεν γλίτωσαν από τους βομβαρδισμούς, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε…το όπλο σας! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από λίγη ψυχαγωγία μετά από ένα kill streak!
Η Activision δεν έχει ανακοινώσει επισήμως κάτι, οπότε αναμένουμε νεότερα. Μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε το video review του Gameworld για το Call Of Duty: Modern Warfare 3, κάνοντας κλικ εδώ http://www.gameworld.gr/video-reviews/item/5009-call-of-duty-modern-wafare-3-video-review
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου