Left 4 Dead 2: Cold Stream DLC

Το τρίτο DLC για το Left 4 Dead 2 κυκλοφορεί μέσω Steam για PC και Mac εδώ και μερικές μέρες, παρόλα αυτά η έκδοση για το Xbox 360 καθυστέρησε για αδιευκρίνιστους λόγους και θα διατεθεί τελικά αυτή την Παρασκευή.
Το Cold Stream add-on περιέχει πέντε νέα campaigns που ονομάζονται Crash Course, Death Toll, Dead Air, Blood Harvest και Cold Stream. O χάρτης του τελευταίου campaign σχεδιάστηκε από το community των παικτών του δημοφιλούς FPS, με την Valve να επιμελείται το σχετικό project. Τα γεγονότα του εκτυλίσσονται σε μια μεγάλη δασική έκταση που κατακλύζεται από χιλιάδες zombies και όπως όλα δείχνουν έχει όλα τα φόντα για να προσφέρει ακόμα περισσότερες στιγμές έντασης και αγωνίας.
Η Valve πάντως τα...άκουσε για τα καλά μεσώ Twitter από οργισμένους κατόχους Xbox 360 που την κατηγόρησαν ευθέως ότι δεν τους σέβεται, καθώς -όπως υποστήριξαν- θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί νωρίτερα για την καθυστέρηση της κυκλοφορίας στην κονσόλα της Microsoft.
Το Left 4 Dead 2: Cold Stream DLC κυκλοφορεί από τις 24 Ιουλίου για PC και Mac, ενώ στο Xbox 360 θα το δούμε στις 3 Αυγούστου, με κόστος 560 Microsoft Points.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου