King's Bounty: Warriors of the North

Ένας νέος τίτλος έρχεται να προστεθεί στην RPG/Strategy σειρά King’s Bounty της ρωσικής 1C Company, με τίτλο King’s Bounty: Warriors of The North. Τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, The Legend και Armored Princess, εξέπληξαν με την παρουσία τους και έλαβαν πολύ καλές κριτικές από τον ειδικό τύπο, πράγμα που αν μη τι άλλο ανεβάζει πολύ τον πήχη για τον νέο τίτλο.
Στο Warriors of the North θα έχετε τον έλεγχο του Olaf ο οποίος θέλει να απαλλάξει το βασίλειο του πατέρα του από τις σκοτεινές δυνάμεις που το μαστίζουν. Το gameplay θυμίζει Heroes of Might and Magic, με τον ήρωά μας να ταξιδεύει πάνω στον χάρτη μαζεύοντας στρατό, relics, potions κτλ. Φυσικά στον δρόμο σας θα βρεθεί μια πλειάδα εχθρών και οι μάχες θα δίνονται πάνω σε εξάγωνα grids σε turn-based μορφή. Οι μονάδες που θα έχετε υπό την ηγεσία σας θα έχουν τα συν και τα πλην τους και εσείς (κάνοντας level up) θα έχετε μια σειρά από abilities και spells τα οποία μπορούν να τους ενδυναμώσουν ή να βλάψουν απευθείας τους εχθρούς. Η θεματολογία του παιχνιδιού πηγάζει από την νορβηγική μυθολογία και ο Olaf θα μπορεί να καλεί Βαλκυρίες για να τον βοηθήσουν στην αποστολή του.
Το αν η Katauri Interactive θα αναλάβει το development του τίτλου όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς δεν είναι γνωστό αφού η 1C Company δεν ανέφερε κάτι σχετικό.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου