Assassin's Creed 3: AnvilNext engine

Η σειρά Assassin's Creed είναι εδώ και αρκετά χρόνια μια εκ των κορυφαίων στο χώρο των Action-Adventures. Βέβαια, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως από το δεύτερο μέρος της ως και το περυσινό Assassin's Creed: Revelations, έχουν υπάρξει ελάχιστες τροποποιήσεις στο gameplay και στον τεχνικό τομέα.
Τα πράγματα όμως θ' αλλάξουν σύντομα με το επερχόμενο sequel, καθώς κάτω από το...καπό του θα υπάρχει μια ανασχεδιασμένη έκδοση της Anvil engine, η οποία θα ονομάζεται AnvilNext. Μια σημαντική δυνατότητα της νέας μηχανής γραφικών είναι ότι θα μπορεί να εξομοιώνει τις αλλαγές των καιρικών συνθηκών.
Επιπλέον, σε διάφορα σημεία θ' απεικονίζονται περίπου 2.000 διαφορετικοί NPCS, ενώ η Anvil είχε την δυνατότητα ν' απεικονίσει μόλις μερικές εκατοντάδες. Αναμένουμε λοιπόν ακόμα πιο πυκνοκατοικημένες τοποθεσίες που θα σφύζουν από ζωή, προσφέροντάς μας ένα μοναδικό αίσθημα ρεαλισμού.
To Assassin's Creed 3 θα κυκλοφορήσει στις 31 Οκτωβρίου για PC, PS3, Xbox 360, ενώ ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Wii U.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου