Metal Gear 25th Anniversary Event

Σύμφωνα με το τελευταίο podcast της Ιαπωνικής εταιρίας, ο εορτασμός των 25 χρόνων μετά τη δημιουργία της πολυαγαπημένης σειράς Metal Gear θα ταρακουνήσει όλο τον κόσμο του gaming, με ανακοινώσεις που θα απευθύνονται όχι μόνο σε fans, αλλά και σε όσους ασχολούνται με τη βιομηχανία των video games.
Το event, το οποίο θα λάβει χώρα στο Tokyo Midtown στις 30 Αυγούστου, θα περιέχει πολλά από τα projects πάνω στα οποία δουλεύει η Kojima Productions τον τελευταίο καιρό. Μέσα σε αυτά θα υπάρχουν διάφορες παρουσιάσεις, όπως η επίδειξη της νέας μηχανής προγραμματισμού της εταιρίας, Fox Engine, καθώς και ένα παιχνίδι που φτιάχνεται σε αυτήν. Επίσης, ο Hideo Kojima θα αποκαλύψει τις ιδέες του για ένα νέο video game το οποίο υπόσχεται να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά. Πέρα απ’ όσα ανακοινώθηκαν, είναι πολύ πιθανό να μάθουμε περισσότερα για άλλους τίτλους που περιμένουμε από την Konami στο άμεσο μέλλον, όπως τα Metal Gear Rising: Revengeance και Zone of the Enders HD Collection.
Ο Hideo Kojima και η ομάδα του είναι αρκετά πολυάσχολοι τα τελευταία χρόνια, αλλά το αντικείμενό των εργασιών τους δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο. Κατά καιρούς έχουμε πάρει μερικά δείγματα μέσω συνεντεύξεων, τα οποία έχουν να κάνουν με το μυστηριώδες Project Ogre, το νέο Metal Gear Solid και την Fox Engine, αλλά μέχρι τώρα οι δημιουργοί κρατούσαν το στόμα τους κλειστό όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια της εταιρίας
Μετά τον εορτασμό, ο θρυλικός δημιουργός Hideo Kojima θα φύγει από το Τόκιο για να παρευρεθεί στην έκθεση Pax Prime (31 Αυγούστου – 2 Σεπτεμβρίου), στην οποία θα λάβει μέρος σε πάνελ συζητήσεων και διάφορα άλλα events.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου