The Witcher 2 Collector's Edition Unboxing

Ύστερα από τα unboxing των συλλεκτικών εκδόσεων για το Diablo 3 και το Max Payne 3, το GameWorld σας παρουσιάζει μια ακόμη άκρως ενδιαφέρουσα Collector's edition. Πρόκειται για την The Witcher 2: Assassins of Kings – Dark Edition, η οποία κυκλοφόρησε στις 17 Απριλίου. Όπως ήταν αναμενόμενο, μέσα σε ελάχιστες ημέρες έγινε ανάρπαστη και ουσιαστικά εξαντλήθηκε πριν ακόμα φτάσει στα ράφια των καταστημάτων. Το κόστος της αγγλικής έκδοσης ήταν 130-150 ευρώ, ενώ αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολο να βρείτε κάποιο διαθέσιμο κομμάτι.
Unboxing The Witcher 2: Assassins of Kings – Dark Edition
Η συσκευασία εντυπωσιάζει χάρις στον σχεδιασμό της και το μεγάλο της μέγεθος. Το εξωτερικό της αποτελείται από δυο μέρη: ένα τεράστιο μαύρο κουτί όπου δεσπόζει ένα ολόγραμμα με το κεφάλι του λύκου (το ίδιο με αυτό που απεικονίζει το μενταγιόν του Geralt) και μια διαφάνεια η οποία στην μπροστινή της πλευρά έχει το λογότυπο του Xbox 360 και στην πίσω πλευρά υπάρχουν εικόνες από το παιχνίδι (κάτι παρόμοιο με την συλλεκτική έκδοση του Fallout 3).
Στην πίσω πλευρά του κουτιού υπάρχει ένα μαύρο συρτάρι. Τραβώντας το συρτάρι προς τα έξω αντικρίζετε ένα εκπληκτικό δερματόδετο artbook. Η επιφάνειά του είναι ανάγλυφη και ανοίγοντάς το θα εντυπωσιαστείτε από την υψηλή ποιότητα των σελίδων του, καθώς πρόκειται για εκτύπωση σε φωτογραφικό χαρτί. Στις 230 σελίδες του απεικονίζονται αναλυτικά όλες οι τοποθεσίες που θα επισκεφτείτε, οι βασικοί χαρακτήρες, τα σημαντικότερα τέρατα κ.ο.κ .
Κάτω από το artbook, συναντάτε το κουτί του παιχνιδιού το οποίο είναι πανομοιότυπο με αυτό της The Witcher 2: Assassins of Kings – Enhanced Edition. Η συσκευασία έχει slipcase μορφή, υπάρχει δηλαδή ένα εξωτερικό χάρτινο περίβλημα που περικλείει το τυπικό box του παιχνιδιού και δυο ακόμα αντικείμενα: έναν χάρτη και το Quest Handbook. Το Quest Handbook είναι ουσιαστικά ένας μικρός οδηγός στρατηγικής, αφού παρουσιάζει αναλυτικά κάθε quest που καλείστε να ολοκληρώσετε. Όπως είναι φυσικό υπάρχουν αρκετά spoilers, άλλα μπορεί ν' αποτελέσει έναν πολύτιμο σύμμαχο αν θέλετε να τερματίσετε την περιπέτεια σας σε ένα playthrough (θα πρέπει να κάνετε αρκετά saves σε διάφορα κομβικά σημεία).
Για να δούμε όμως τι άλλο ακόμα μας προσφέρει η Dark Edition. Πέρα από τα τρία αυτοκόλλητα και ένα "Making of" DVD, υπάρχει ένα ακόμα αντικείμενο που αξίζει ιδιαίτερη αναφορά. Πρόκειται για ένα μικρότερο κουτί που στεγάζει ένα ομοίωμα του μενταγιόν που φοράει ο Geralt. Η αλυσίδα του είναι αρκετά ποιοτική και έχει μεγάλο μέγεθος ώστε να μπορεί να το φορέσει άνετα ο οποιοσδήποτε. Αν θέλετε να πάτε σε κάνα cosplay ή αν απλά γουστάρετε το ποζεριλίκι, είναι το ιδανικό αξεσουάρ.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου