The Sims 3: Supernatural γιατί έχεις κότσια..

Βρικόλακες, λυκάνθρωποι και λοιπά “παιδιά της νύχτας” ενωθείτε.
Η σειρά The Sims, εδώ και μια δεκαετία, αποτελεί αναμφίβολα την δημοφιλέστερη στο χώρο των life simulation games, έχοντας πουλήσει συνολικά περισσότερα από 15 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Τον Ιούνιο του 2009 κυκλοφόρησε το τρίτο μέρος της για PC και Mac, ενώ μερικούς μήνες αργότερα μεταφέρθηκε σε αρκετά ακόμα formats όπως PS3, Xbox 360, Wii, DS, iOS και Android.
Τα τελευταία τρία χρόνια η Electronic Arts κατάφερε να διατηρήσει... ζεστό το ενδιαφέρον του κόσμου προσφέροντάς έξι αξιόλογα expansions. Μέτα τα World Adventures, Ambitions, Late Night, Generations, Pets και Showtime, ένα νέο μέλος προστίθεται στην οικογένεια του The Sims 3. Η εν λόγω επέκταση ονομάζεται Supernatural και προσφέρει ένα πλήθος από ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.
Με το νέο αυτό expansion θα μπορείτε καταρχήν να δημιουργήσετε χαρακτήρες όπως μάγισσες, βρικόλακες, λυκανθρώπους, zombies και νεράιδες. Καθένα από αυτά τα υπερφυσικά όντα θα έχει ανάλογες μαγικές ιδιότητες και θ' αλληλεπιδρά διαφορετικά με το περιβάλλον. Ένας νέος κόσμος με την ονομασία Moonlight Falls είναι ανοιχτός προς εξερεύνηση με την gothic αισθητική να είναι διάχυτη στις διάφορες τοποθεσίες του, αλλά και στα αντικείμενα τα οποία μπορείτε να συλλέξετε.
Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τις δύο νέες κατηγορίες μαγικών πλασμάτων, τις νεράιδες και τα zombies. Οι νεράιδες είναι μικροσκοπικά, μαγικά, υπερφυσικά όντα, μ' έναν ιδιαίτερα δυνατό δεσμό για το φυσικό περιβάλλον. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια νεράιδα από την επιλογή Create a Sim, επιλέγοντας το μέγεθός και το σχήμα των φτερών της, αλλά και το κατά πόσο μυτερά θα είναι τ' αυτιά της. Οι νεράιδες έχουν πρόσβαση σε διάφορες μαγικές αύρες που αυξάνουν τα skills τους.
Αντίθετα, τα zombies δεν μπορούν να δημιουργηθούν μεσώ του Create a Sim, αλλά απαιτείται ένα ειδικό αλχημικό potion το οποίο θα πρέπει να συνθέσετε. Το potion αυτό μπορείτε να το πιείτε ή να το πετάξετε σ' έναν άλλο Sim και να τον μετατρέψετε σε zombie. Επίσης, κάθε φορά που κάποιο από αυτά τα απέθαντα πλάσματα δαγκώσει έναν Sim, τον μετατρέπει και αυτόν σε zombie. Η κατάρα αυτή ευτυχώς δεν είναι μόνιμη, αλλά μπορεί ν' αντιστραφεί αν δημιουργήσετε το κατάλληλο ελιξίριο. Στην limited έκδοση του παιχνιδιού θα περιέχεται κι ένα in-game φυσοκάλαμο που θ' αποδειχθεί πολύτιμος σύμμαχος ενάντια στα zombies.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου