Mists of Pandaria: Ανακοίνωση επίσημης κυκλοφορίας

Το πολυαναμενόμενο expansion του κορυφαίου MMORPG της Blizzard θα κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου. To 4o κατά σειρά expansion θα είναι διαθέσιμο για αγορά στα καταστήματα, αλλά και ψηφιακά από το online store της Blizzard, σε ακριβώς 2 μήνες από σήμερα στην τιμή των 34.99 ευρώ για την απλή έκδοση. Επίσης διαθέσιμες θα είναι και η Digital Deluxe Edition η οποία θα κοστίζει 49.99 ευρώ και θα περιέχει ένα mount και ένα pet για το WoW, ένα banner για το Diablo 3 αλλά και δυο πορτρέτα για το Starcraft 2 (infested orc και night elf templar). Τέλος η Collector’s Edition η οποία θα κοστίζει 69.99 ευρώ, θα περιλαμβάνει όλα τα περιεχόμενα της Digital Deluxe, συν Behind-the-Scenes DVD και Blu-Ray, Soundtrack CD, art book, και special-edition mouse pad.
Με το Mists of Pandaria να σας ταξιδεύει στην ομώνυμη χαμένη ήπειρο, η Blizzard προσπαθεί να ανανεώσει το αρκετά γερασμένο της MMO (το οποίο έχει κλείσει αισίως τα 7 χρόνια) και θα προσπαθήσει να κερδίσει πίσω, τους 2 (ίσως και παραπάνω) εκατομμύρια συνδρομητές που έχει χάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πέραν όμως από την νέα ήπειρο της Pandaria το νέο expansion του WoW, παρουσιάζει και μια εντελώς νέα φυλή, τους Pandaren όπως επίσης και ένα ολοκαίνουριο class, τον monk. Όσο για το level cap αυτό πηγαίνει στα 90, αλλά μην ξεχνάμε και την προσθήκη του συστήματος μάχη των pet για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε σ΄ένα προηγούμενο preview μας εδώ.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι η beta του MoP είχε ξεκινήσει από τον Μάρτιο και μάλιστα ένα από τα ηγετικά στελέχη της Blizzard ο Mike Morhaime την χαρακτήρισε ως την πιο εκτενή beta test που έχει γίνει στα χρονικά της εταιρίας. Εσείς τελικά θα αγοράσετε το expansion που κυκλοφορεί στις 25 Σεπτεμβρίου για PC; Θα ανανεώσετε τις συνδρομές σας ή έχετε παρατήσει το WoW εδώ και καιρό;
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου