Η Nokia φέρνει κλασσικά arcade παιχνίδια

Η Nokia ανακοίνωσε πως η NAMCO BANDAI θα υποστηρίξει πλήρως τις συσκευές Asha Touch που παρουσιάστηκαν πρόσφατα, προσφέροντας περισσότερους από 20 τίτλους κλασσικών ηλεκτρονικών παιχνιδιών μέσω του Nokia Store.
Οι νέες συσκευές, που παρουσιάστηκαν μόλις τον προηγούμενο μήνα, αποτελούν μία πολύχρωμη σειρά που φέρνει καταπληκτικές εμπειρίες, σχεδιασμένη ειδικά για τους νέους και φιλόδοξους καταναλωτές της πόλης.
Η συμφωνία περιλαμβάνει κάποιους από τους πιο αναγνωρισμένους τίτλους στη βιομηχανία των παιχνιδιών, όπως το PAC-MAN, το Final Fantasy, το ACE COMBAT και το Flight Control. Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από μία νέα εμπειρία οθόνης αφής που κάνει πιο γρήγορη την περιήγηση στο διαδίκτυο, διευκολύνει την πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα και φυσικά εντυπωσιάζει με την καταπληκτική επίδοση στα παιχνίδια.
Συνολικά, 22 παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα στις συσκευές Asha από την NAMCO BANDAI Games Inc και την NAMCO BANDAI Games Americas Inc. συμπεριλαμβάνοντας τα κλασσικά:
-PAC-MAN
- Flight Control
- SOULCALIBUR
- ACE COMBAT NORTHERN WINGS
- Final Fantasy
- RIDGE RACER Drift
- BRAIN EXERCISE with Dr. Kawashima
- GALAGA Special Edition
Τα παιχνίδια κοστίζουν από 0,80 έως 2,42 ευρώ. Οι λάτρεις του mobile gaming θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν παιχνίδια χωρίς πιστωτική κάρτα, χάρη στα συμφωνητικά άμεσης πληρωμής της Nokia με 145 παρόχους.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου