Game Connect με υπογραφή της Amazon

Μια νέα υπηρεσία με free-to-play games από το Amazon.
Τα free-to-play παιχνίδια γνωρίζουν άνθιση τα τελευταία χρόνια, ειδικά σε αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε, όπου το πορτοφόλι του μέσου gamer δεν ανοίγει απλόχερα όπως τα παλιά χρόνια. Σε αυτό το μήκος κύματος φαίνεται να κινείται και το Amazon, το παγκοσμίως γνωστό online shop, που στο εξής θα παρέχει free-to-play games στους επισκέπτες του.
"O σκοπός του Game Connect είναι να βοηθήσει τους χρήστες να ανακαλύψουν μια νέα κατηγορία free-to-play και ΜΜΟ ψηφιακών τίτλων" αναφέρει η Amazon στην ανακοίνωση της. Οι χρήστες του site θα μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας με το Game Connect για να ξεκλειδώσετε rewards, η λίστα των οποίων μπορεί να βρεθεί εδώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Game Connect δεν έχει καμία σχέση με το GameCircle, μια υπηρεσία για games ειδικά φτιαγμένη για το mini-tablet Kindle Fire της Amazon.
Τα πρώτα games που θα λανσαριστούν μαζί με την υπηρεσία θα είναι τα Battlestar Galactica, World of Tanks, Pandora Saga, Stronghold Kingdoms και Super Monday Night Combat. Όσο επεκτείνεται η υπηρεσία, θα προστίθενται διαρκώς νέοι τίτλοι.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου