Curiosity: H κυκλοφορία στο έπαρκο

Νέες πληροφορίες ήρθαν στο παρασκήνιο σχετικά με το Curiosity, το πρώτο παιχνίδι που ετοιμάζει ο Peter Molyneux με την 22 Cans. Το Curiosity είναι ο πρώτος τίτλος στον οποίο εργάζεται ο Molyneux μετά την παραίτησή του από την Microsoft Game Studios. Στο νέο του παιχνίδι επικεντρώνεται πάνω στο «μυστήριο της ζωής», όπως ο ίδιος δηλώνει. Σκοπός σας είναι να προσπαθήσετε να βρείτε τον πυρήνα ενός κύβου, ο οποίος είναι δημιουργημένος από 60 εκατομμύρια άλλους κύβους.
Το Curiosity θα υποστηρίζει ταυτόχρονα ένα εκατομμύριο παίκτες οι οποίοι θα προσπαθούν να λύσουν τον γρίφο του κύβου, ενώ μόνο ένας στον κόσμο θα καταφέρει να βρει τον πυρήνα. Επιπλέον, υπάρχει και η δυνατότητα να αγοράσετε κάποια δύο επιπλέον εργαλεία που θα κάνουν την ζωή σας πιο εύκολη, αδειάζοντας όμως την τσέπη σας. Πρόκειται για αξίνες με τιμές που ξεκινούν από 50 cents, ενώ για τον πιο «καμένο» θα υπάρχει μόνο ένα diamond pickaxe, στην εξωφρενική τιμή των 62.000 ευρώ. Πάνω σε αυτό, ο Molyneux πιστεύει πως δεν πρέπει να νιώθει ενοχές που ζητάει από τους παίκτες να ξοδέψουν λεφτά στον τίτλο του, αλλά παράλληλα προβλέπει ότι δεν θα καταφέρει να βρει κανέναν που θα αγοράσει το συγκεκριμένο αντικείμενο.
Σε πολλούς δεν αρέσει η κίνηση του Molyneux, ωστόσο ο ίδιος θέλει να δέσει το παιχνίδι του με το Curiosity, αναδεικνύοντας και το νόημα του free-to-play, ενώ το DLC είναι απλά ένα κίνητρο για τους παίκτες ώστε να μάθουν το μυστήριο που κρύβεται στο τέλος του κύβου.
Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε ότι το Curiosity θα κυκλοφορήσει τελικά στις 22 Αυγούστου για PC και κινητά, όπου θα υποστηρίζει smartphones με λογισμικό iOS και Android.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου