Razer: Naga 2012 Edition και Taipan

Δοκιμάσαμε τα δύο gaming mouse της Razer και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.
Η αμερικανική εταιρία Razer κατασκευάζει περιφερειακά για PC και Xbox 360, με σαφή προσανατολισμό να καλύψει τις ανάγκες του σύγχρονου gamer. Δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1998 και τα προϊόντα της, παρά το extreme design τους και τα εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά τους, δεν προσέφεραν πάντοτε καλή ποιότητα κατασκευής. Τα δεδομένα όμως έχουν αλλάξει τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όταν ο gaming εξοπλισμός που παίρνουμε στα χέρια μας γίνεται χρόνο με το χρόνο σαφώς πιο προσεγμένος, επομένως δίκαια απολαμβάνουν την εκτίμηση της μεγαλύτερης μερίδας των gamers.
Σε προηγούμενο άρθρο της στήλης μας σας είχαμε παρουσιάσει τέσσερα περιφερειακά της Razer: τα Star Wars: The Old Republic Keyboard and Mouse, το motion gaming χειριστήριο Hydra και τα εξαιρετικά Electra headphones. Αυτή τη φορά θα σας δείξουμε ένα νέο αμφιδέξιο mouse (για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες gamers) που ονομάζεται Razer Taipan και το Razer Naga 2012 Edition, που απευθύνεται σε pro gamers με υψηλές απαιτήσεις.
To πρώτο προϊόν πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα στα ελληνικά καταστήματα, αν και ακόμα είναι άγνωστη η τιμή διάθεσής του. Στο επίσημο online store της εταιρίας κοστολογείται στα $79.99. Το δεύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα εδώ και λίγο καιρό με την τιμή του να κυμαίνεται στα 80 ευρώ. Προσοχή όμως γιατί αν προβείτε στην αγορά του φροντίστε ν' αποκτήσετε την 2012 έκδοση καθώς προσφέρει σημαντικές αναβαθμίσεις. Η 2009 έκδοση του Razer Naga κοστίζει 10 με 13 ευρώ φθηνότερα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου