Assassin's Creed III: Rise trailer

To νέο τρέιλερ για το Assassin’s Creed ΙΙΙ είναι πλέον γεγονός.
Ενα καινούργιο τρέιλερ για το Assassin’s Creed ΙΙΙ κάνει την εμφάνιση του στην επίσημη ιστοσελίδα της σειράς.
Με τον τίτλο "Rise", ένα κινηματογραφικό βίντεο παρουσιάζει την αθώα πλευρά του άμαχου πληθυσμού ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον πόλεμο των Αμερικανών, αντικατοπτρίζοντας τις δραματικές συνέπειες που μπορούν να προκληθούν από την εξέγερση μίας μερίδας πληθυσμού.
Το καινούργιο τρέιλερ για το Assassin's Creed III παρουσιάζει ότι η μικρότερη δράση των ανθρώπων μπορεί να πυροδοτήσει τη φλόγα που ανάβει μία επανάσταση. Ένας στρατιώτης παλεύει για τη χώρα του, ένας ιερέας αγωνίζεται με την πίστη του να ακολουθήσει τις πεποιθήσεις του, μια μητέρα πρόθυμη να σκοτώσει για να προστατεύσει τα παιδιά της, ένας μοναχικός δολοφόνος, αγωνίζονται όλοι για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη.
Παρά το γεγονός ότι το τρέιλερ δεν περιέχει κάποιο μέρος από το gameplay του τρίτου μέρους της σειράς Assassin’s Creed, δίνει τροφή για την εξέλιξη της ιστορίας του παιχνιδιού. Είναι αναμφίβολο ότι μετά από την εμφάνιση της Ubisoft στην Ε3 και μερικούς μήνες πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού, κερδίζει για ακόμη μία φορά τις εντυπώσεις από τους λάτρεις της σειράς. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού έχει οριστεί για PS3 και Xbox 360 στις 30 Οκτωβρίου του παρόντος έτους για Αμερική και μία μέρα αργότερα για Ευρώπη. Θα ακολουθήσει η κυκλοφορία του τίτλου στις 23 Νοεμβρίου για PC, ενώ δεν έγινε γνωστή η ακριβής ημερομηνία έκδοσής του για το Wii U.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου