Dance Central 3: Ημερομηνία κυκλοφορίας

Η σειρά Dance Central, με τις στιγμές απείρου κάλους που έχει προσφέρει στους φίλους του Xbox 360, θα ανεβάσει στην πίστα το τρίτο μέρος της το φθινόπωρο, όπως ανακοίνωσε η Microsoft.
Το Dance Central 3 θα κυκλοφορήσει με πάνω από 40 μουσικά κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων και των τραγουδιών των Usher και 50 Cent που παρουσιάστηκαν στην συνέντευξη τύπου της εταιρίας στην Ε3. Θα μπορείτε επίσης να περάσετε τραγούδια από τα προηγούμενα Dance Central αν και η Microsoft τονίζει πως θα υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση, καθώς επίσης θα πρέπει να κάνετε χρήση της υπηρεσίας Xbox Live, όπου θα χρειαστείτε κάποιο αποθηκευτικό μέσο. Απαραίτητη προϋπόθεση για να παίξετε το παιχνίδι είναι φυσικά το Kinect, μέσω του οποίου θα αντικατοπτρίζονται οι κινήσεις σας στην οθόνη.
Παράλληλα, το καινούριο party mode του τίτλου, θα υποστηρίζει έως και οκτώ άτομα, ενώ το χορευτικό crew Flash4ward από το Dance Central 2, κάνει πάλι την εμφάνισή του στο story mode. Τα νέα 11 επιβεβαιωμένα κομμάτια που θα περιέχει το Dance Central 3 είναι τα παρακάτω:
2NE1 - I Am The Best (Original Version)
Alice Deejay - Better Off Alone
Backstreet Boys - Everybody (Backstreet's Back)
J.J. Fad - Supersonic
Lil Jon & The East Side Boyz ft. Ying Yang Twins - Get Low
LMFAO - Sexy And I Know It
Los Del Rio - Macarena (Bayside Boys Mix)
Maroon 5 ft. Christina Aguilera - Moves Like Jagger
Vanilla Ice - Ice Ice Baby
Vicki Sue Robinson - Turn The Beat Around
Village People - Y.M.C.A.
Το Dance Central 3 θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου για Xbox 360.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου