League of Legends: Η Ζάιρα

Αγκάθια, παγίδες και κόκκινα μαλλιά. Διαθέσιμη στο Riot store είναι πλέον η Ζάιρα, η επονομαζόμενη και ως "Κυρά των αγκαθιών".
Η νέα champion γένους θηλυκού κοσμεί πλέον το ρόστερ του League of Legends. Η Riot έκανε πολύ καλή δουλεία με την νέα ηρωίδα μιας και είναι μια από τις ικανότερες του παιχνιδιού στο να ελέγξει την περιοχή της και να λάμψει σε team fights. Τώρα μας είναι πλήρως κατανοητό γιατί έκανε τόσο καιρό να την φτιάξει αφού να σημειώσουμε ότι την σχεδίαζε επί μήνες. Τελευταία ηρωίδα θυμίζουμε ότι ήταν η Λούλου, στις 20 Μαρτίου.
Η Ζάιρα προκαλεί το ενδιαφέρον μας τόσο με τις ικανότητές της, όσο και με την εμφάνισή της την οποία θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε καλλιτεχνική. Η ιστορία της λέει ότι ήταν ένα από τα αρχαία φυτά που κυριαρχούσαν και κατάστρεφαν καθετί ζωντανό στις Χώρες της Πανούκλας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει τίποτα πια για να τραφεί. Κάποια μέρα, μια μάγισσα που περνούσε από εκεί παγιδεύτηκε από την Ζάιρα. Απο τότε το φυτό αυτό ξεκίνησε την νέα του ζωή μέσα από την μάγισσα.
Ικανότητες της Ζαίρα
Q: Θανάσιμος Ανθός- Η Ζάιρα πετάει ένα μπουμπούκι στο έδαφος το οποίο εκρήγνυται και εκτοξεύει αγκάθια στους τριγύρω εχθρούς. Αν ο ανθός πέσει πάνω σε σπόρο, τότε τον μεταμορφώνει σε Ακανθοβόλο που επιτίθεται στους αντιπάλους από μακριά.
W: Ανεξέλεγκτη Βλάστηση- Είναι οι σπόροι που πετάει κάτω και εμφανίζουν μια περιοχή. Επίσης επηρεάζονται από το Q και το E της. Κάθονται έξω για 30 δευτερόλεπτα.
E: Αρπακτικές Ρίζες- Περικοκλάδες που προκαλούν ζημιά και ριζώνουν τους αντιπάλους για μικρό χρονικό διάστημα. Αν πέσουν πάνω σε σπόρο δημιουργούν μαστίγιο που μειώνει την ταχύτητα του αντιπάλου.
R: Αγκαθωτός Θάνατος- Είναι μια συστάδα από πολλά κλαδιά που προκαλούν ζημιά καθώς διαστέλλονται, ενώ πετάνε τους αντιπάλους στον αέρα καθώς συστέλλονται.
Passive: Η κυρά των αγκαθιών- Όταν η Ζάιρα πεθαίνει, παίρνει την μορφή φυτού για δύο δευτερόλεπτα που μπορεί να χτυπήσει κάποιον αντίπαλο.
Αυτό που πραγματικά μας άρεσε με την Ζάιρα είναι ότι μπορεί να δημιουργήσει μια στρατιά από φυτά που την βοηθάνε στο να σκοτώσει εύκολα και γρήγορα, κάτι σαν τον Χάιμερντιγκερ με τους πυργίσκους του. Οπότε μέχρι το επίπεδο έξι νιώθει κανείς ότι έχει δύο χαρακτήρες, την Ζάιρα και τα φυτά. Από εκει και πέρα είναι που γίνεται σχεδόν ανίκητη, ακόμα και απέναντι στον πιο δυνατό αντίπαλο. Αν υπάρχει καλοσχηματισμένη ομάδα με διαρκή επικοινωνία, τότε η Ζάιρα είναι άψογη αν θέλετε να επιχειρήσετε Gank, λόγω των φυτών της που της δίνουν όραση αλλά και βοήθει
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου