Resistance: The Trilogy

Τρία games στην τιμή του ενός! [UPDATE 2]
[Αρχική δημοσίευση 26/4] Η Sony ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τα τρία Resistance σε ένα πακέτο, με την ονομασία Resistance: The Trilogy.
Η τριλογία του δημοφιλούς First-Person Shooter αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Μαϊου, σύμφωνα με το Amazon France. Το πακέτο θα έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 60 ευρώ. Ουσιαστικά, με τα χρήματα που θα πληρώνατε για ένα game, τώρα αγοράζετε τρία. Θυμίζουμε ότι η Insomniac Games έχει παραιτηθεί πλέον από την ανάπτυξη της σειράς, παρόλα αυτά η Nihilistic Software ανέλαβε το νέο Resistance: Burning Skies, το οποίο θα κυκλοφορήσει για το PS Vita στις 30 Μαϊου.
Η απόκτηση του Resistance: The Trilogy μοιάζει ως ιδανική λύση για κάποιον που δεν έχει ξαναπαίξει μέχρι σήμερα την εν λόγω σειρά. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τα reviews των Resistance: Fall of Man, Resistance 2 και Resistance 3.
[UPDATE 27/4] Η Sony επιβεβαίωσε όλες τις παραπάνω πληροφορίες.
[UPDATE 2, 8/07] Το Resistance: The Trilogy κυκλοφορεί από τις 22 Ιουνίου, σχεδόν ένα μήνα αργότερα από την ημερομηνία που αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει, ενώ το κόστος του στα ελληνικά καταστήματα κυμαίνεται μεταξύ 50 και 60 ευρώ.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου