3DS XL στα χέρια των ειδικών μας...

Το 3DS XL είναι η "μεγάλη" έκδοση του Nintendo 3DS, της πρώτης 3D φορητής κονσόλας, που λανσαρίστηκε στην αγορά από την Nintendo τον Μάρτιο του 2011. Έχει τα ίδια ακριβώς τεχνικά χαρακτηριστικά, με ορισμένες διαφορές τις οποίες και θα αναλύσουμε παρακάτω. Η Nintendo ανακοίνωσε την ύπαρξη της κονσόλας σε μία online παρουσίαση στις 22 Ιουνίου και πλέον οι ημέρες για την κυκλοφορία της πλησιάζουν, καθώς θα διατεθεί στην αγορά το άλλο Σάββατο 28 Ιουλίου.
Με τις ίδιες τεχνικές προδιαγραφές αλλά 90% μεγαλύτερη οθόνη, το 3DS XL διατίθεται στα παρακάτω χρώματα:
- Μπλε και μαύρο
- Κόκκινο και μαύρο
- Ασημί και μαύρο
- Λευκό (μόνο για Ιαπωνία)

Δείτε την παρουσίαση του GameWorld.
Πιο αναλυτικά, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του 3DS XL σε σχέση με το 3DS είναι τα εξής:
- Οθόνη 4.88x4.18 ίντσες (90% μεγαλύτερη από αυτή του 3DS)
- Βάρος 336 γραμμάρια (46% μεγαλύτερο από αυτό το 3DS)
- 4GB κάρτα μνήμης μαζί με την κονσόλα (το πακέτο του 3DS περιείχε κάρτα μνήμης 2GB)
- Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας
Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με την κονσόλα δεν παρέχεται AC Adapter για λόγους οικονομίας, καθ' ότι το τροφοδοτικό του 3DS είναι ίδιο με αυτό του 3DS XL. Συνεπώς, όσοι δεν έχετε στην κατοχή σας το 3DS θα πρέπει να αγοράσετε το καλώδιο τροφοδοσίας ξεχωριστά. Ακόμη, δεν υπάρχει δεύτερο Circle Pad Pro στα δεξιά, πράγμα που σημαίνει ότι όπως και με το 3DS, όσοι ενδιαφέρεστε να το αγοράσετε για να παίζετε Shooters, θα πρέπει να το αποκτήσετε ξεχωριστά. Το Circle Pad Pro για το 3DS XL θα κυκλοφορήσει τους προσεχείς μήνες, σε τιμή που θα είναι κοντά με αυτή του 3DS.
Όσοι είστε ήδη κάτοχοι του 3DS δύσκολα θα ευαισθητοποιηθείτε στο να αγοράσετε το 3DS XL. Καθώς οι τεχνικές προδιαγραφές είναι ακριβώς οι ίδιες, η μεγαλύτερη οθόνη είναι αυτή που θα παίξει τον σημαντικότερο ρόλο. Ένας μη κάτοχος φορητής κονσόλας της Nintendo θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά τι θα προτιμήσει για αγορά, καθώς απ' τη μία το 3DS χωράει άνετα στην τσέπη κι απ' την άλλη το 3DS XL...σφίγγεται (αλλά ευτυχώς επίσης χωράει). Αξίζει άραγε λοιπόν το να δαπανήσει κάποιος 50 ευρώ επιπλέον (+10 για τον φορτιστή, σύνολο 60) για μια τέτοια κονσόλα μόνο και μόνο για την επιβλητική της οθόνη; Η τελική επιλογή είναι δική σας.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου