Παραιτήσεις ομαδικές για την Sony...

Ο διευθύνων σύμβουλος της Sony παραιτείται. [UPDATE]Ο Kaz Hirai, μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της Sony, παραιτήθηκε απ' τη θέση του σύμφωνα με ρεπορτάζ που προέρχεται από το επενδυτικό site της εταιρείας.
Θα συνεχίσει να συνεργάζεται με την Ιαπωνική εταιρεία ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Την θέση αυτή είχε μέχρι πρότινος ο Howard Stringer, ο προηγούμενος διευθύνων σύμβουλος τον οποίο ο Hirai αντικατέστησε. Λίγο αργότερα όμως, ο Stringer αποχώρησε και από αυτό το πόστο.
Αυτή η σειρά παραιτήσεων λέει πολλά. Ίσως εν όψει κρίσης, η οικονομική κατάσταση στη Sony είναι τέτοια που ελάχιστοι θέλουν να αναλάβουν μια τόσο μεγάλη ευθύνη. Άλλωστε, θυμίζουμε ότι οι διευθύνων σύμβουλοι στις μεγάλες εταιρείες έχουν αντίστοιχα κι ένα ποσοστό των μετοχών, ώστε να τους παρέχεται μεγαλύτερο κίνητρο.
Ο Hirai προσελήφθη από την Sony το 1984. Ήταν επί σειρά εμπορικός διευθυντής της εταιρείας και πρόεδρος της Sony Computer Entertainment όταν φέτος τον Απρίλιο (και μάλιστα την πρωταπριλιά) πήρε προαγωγή ως διευθύνων σύμβουλος. Η παραίτησή του έρχεται πριν ακόμη προλάβει να συμπληρώσει τρεις μήνες στη νέα του θέση.
[UPDATE 30/6] Στην αποχαιρετιστήρια βράβευση του Kaz Hirai, η Sony του απένειμε ένα PlayStation 3 με μοναδικό σχεδιασμό ειδικά για τον Hirai, καθώς και μία ανθοδέσμη.
Προτεινω να φτιαξουν ακομα ενα δικο τους κλειστο προτυπο μνημων για βγαλουν τις ζημιες.
Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.
Powered by !JoomlaComment 4.0 beta1
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου