Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance

Η συνέχεια της σειράς αποκλειστικά στο 3DS.
Η Nintendo έκλεισε την συμφωνία με την Square Enix Europe για την διανομή του νέου Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance στην Ευρώπη. Πρόκειται για μια αποκλειστικότητα του Nintendo 3DS, από το οποίο πρέπει να περιμένουμε δυνατές συγκινήσεις. Εξάλλου, μιλάμε για μια από τις πιο επιτυχημένες RPG σειρές παγκοσμίως, παρά την κριτική που έχει δεχθεί ως «απευθυνόμενη σε μικρές ηλικίες».
Το Kingdom Hearts 3D περιλαμβάνει νέους κόσμους και στοιχεία gameplay που δεν έχουμε ξανασυναντήσει στην σειρά και που είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσουν τόσο τους fans όσο και τους νέους της σειράς. Στον έλεγχό μας έχουμε δύο χαρακτήρες, τον Sora, πρωταγωνιστή των υπόλοιπων Kingdom Hearts, καθώς και τον καλό του φίλο, Riku. Η ιστορία λαμβάνει χώρα αμέσως μετά τα γεγονότα του Kingdom Hearts: Coded. Ο Sora και ο Riku καλούνται από τον Yen Sid με σκοπό να πάρουν μέρος στο Mark of Mastery και εν τέλει να γίνουν Keyblade Masters αποτρέποντας τον Master Xehanort. Στο ταξίδι τους όμως, μέσα σε κόσμους έξω από τον πραγματικό χρόνο, θα συναντήσουν παλιούς εχθρούς καθώς και φίλους.
Οι αγαπημένοι κόσμοι της Disney, όπως ο “The Grid” (TRON: Legacy) κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση, ενώ θα μεταφερθείτε και σε κόσμους από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Το Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo 3DS στις 20 Ιουλίου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα screenshots.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου