Unreal Engine 4: η αλήθεια γυμνή...

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, στην Game Developers Conference που διεξήχθη τον Μάρτιο, η Epic Games παρουσίασε την Unreal Engine 4 σε κλειστή αίθουσα προς τους δημοσιογράφους. Ύστερα από δύο μήνες, η δημοφιλής μηχανή γραφικών κάνει το ντεμπούτο της στο ευρύ κοινό, δίνοντάς σας μια γεύση από τον μέλλον των video games.
H παρουσίαση που έγινε στα πλαίσια της GDC, δείχνει έναν βαριά οπλισμένο δαίμονα να κάθεται στο θρόνο ενός ορεινού οχυρού. Καθώς ο χαρακτήρας ξυπνάει σιγά σιγά, το μάγμα ενός κοντινού ηφαιστείου αρχίζει και κατρακυλάει δημιουργώντας καπνό και αποκαΐδια.
Το demo τελειώνει δείχνοντας το ηφαίστειο να εκρήγνυται, εκτοξεύοντας στάχτη και κάρβουνα.
Το εν λόγω Tech Demo δημιουργήθηκε μέσα σε ένα τρίμηνο, από μια ομάδα 14 ατόμων της Epic Games, κάνοντας χρήση της κάρτας γραφικών Nvidia Kepler GTX 680. Ο διευθυντής σχεδιασμού της Epic Games, Cliff Bleszinski, σχολίασε την παρουσίαση λέγοντας "Τα next-gen γραφικά πρέπει να φτάσουν το επίπεδο του Avatar" και πρόσθεσε πως "Η δύναμη των νέων κονσολών θα πρέπει να είναι τετραπλάσια από αυτή που έχουν τώρα". Η Unreal Engine 4 περιλαμβάνει προγραμματιστικά εργαλεία, των οποίων ο στόχος είναι να μειώσουν το κόστος και τον χρόνο παραγωγής των παιχνιδιών.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου