Νέα δυνατά games στην Ε3...

Πολλοί από εσάς θα θυμάστε την νέα μηχανή γραφικών που μας είχε παρουσιάσει η Quantic Dream τον Μάρτιο. Σε ένα tech demo με πρωταγωνίστρια την Kara, ένα ανθρωπόμορφο ρομπότ, μπορέσαμε να δούμε την υψηλής ποιότητας νέα engine της Γαλλικής εταιρείας, η οποία προοριζόταν για να χρησιμοποιηθεί σε μελλοντικά games.
Τώρα, πηγές του CVG αναφέρουν ότι η Quantic Dream ετοιμάζει δύο νέα games για την Sony, τα οποία δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν θα κυκλοφορήσουν στο PlayStation 3. Ο ιδρυτής της εταιρείας David Cage, θα ανέβει στη σκηνή της συνέντευξης τύπου της Sony ώστε να παρουσιάσει τα games αυτά live.
Για την νέα αυτή τεχνολογία, ο Cage είχε δηλώσει παλαιότερα ότι "Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια διαδραστική ψυχαγωγία για πιο ώριμο κοινό". Ο επικεφαλής της Quantic Dream χρησιμοποίησε συγκεκριμένα τις εκφράσεις "adult" και "mature", ενώ κατέληξε: "Τα νέα μας games θα προορίζονται για όσους από εσάς αναζητούν κάτι το διαφορετικό απ' το gaming, πέρα από διασκέδαση και αδρεναλίνη".
Θα δούμε άραγε σεξουαλικές σκηνές από την Quantic Dream, αντίστοιχες με αυτές του Mass Effect; Αν κρίνουμε από την Madison Paige που είδαμε στο Heavy Rain να κάνει ντους, κάτι τέτοιο θα ήταν φυσικό επακόλουθο (σ.σ. τα τετραγωνάκια είναι λόγω YouTube και δεν εμφανίζονται στο παιχνίδι).
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου