Fifa 13 για καλές παιχτούρες...

Η Electronic Arts ανακοίνωσε τα νέα στοιχεία του Fifa 13.
Η EA Sports δουλεύει πάνω σε πέντε βασικές αλλαγές, συν μερικές επιπρόσθετες, οι οποίες υπόσχονται ότι θα βελτιώσουν στο μέγιστο την εμπειρία σας. Σύμφωνα με τον Dave Rutter, επικεφαλής ανάπτυξης του παιχνιδιού
"οι αλλαγές αυτές θα φέρουν την επανάσταση στην τεχνητή νοημοσύνη, τις ντρίπλες, τον έλεγχο της μπάλας και τις συγκρούσεις των παικτών. Θα δημιουργήσουμε μια πραγματική μάχη για την κατοχή της μπάλας σε όλο το γήπεδο και θα σας δώσουμε ελευθερία και δημιουργικότητα στην επίθεση".
Στον τομέα του Artificial Intelligence, η EA ετοιμάζει την καλύτερη δουλειά της, τόσο στις κονσόλες όσο και στα PC. Το νέο A.I. θα σας επιτρέπει να αναλύσετε τους κενούς χώρους και θα σας αναγκάζει να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια και να προβλέψετε κινήσεις για να σπάσετε την αντίπαλη άμυνα. Θα μπορείτε να δημιουργήσετε τρεξίματα σε κενούς χώρους, χαρακτηριστικό που είχαμε δει στο Fifa 2001 αλλά και πρόσφατα (σε πιο εξελιγμένη μορφή) στο PES 2012.
Το νέο σύστημα ντρίπλας θα είναι άκρως περιεκτικό και διαισθητικό. Σε αυτό, η EA εμπνεύστηκε από τον Lionel Messi, ο οποίος απ' το Pro Evolution Soccer "μετακόμισε" πρόσφατα στο Fifa. Οι νέες ντρίπλες θα προσφέρουν πλήρη αίσθηση επαφής 360 μοιρών με την μπάλα, οπότε θα μπορείτε να γίνετε πιο επικίνδυνοι στις μάχες ένας εναντίον ενός. Οι ποδοσφαιριστές θα αλλάζουν κατεύθυνση πιο γρήγορα, θα είναι πιο εκρηκτικοί όταν επιταχύνουν με την μπάλα και πιο αποτελεσματικοί όταν καλύπτουν την μπάλα με το σώμα τους. Το πρώτο κοντρόλ της μπάλας κατά την υποδοχή, θα είναι εξίσου πιο ρεαλιστικό και όχι άριστο -όπως πριν-, καθώς τώρα θα εξαρτάται απ' τις ικανότητες του παίκτη, την αμυντική πίεση που ασκείται πάνω του, την τροχιά και την ταχύτητα της μπάλας.

Η Player Impact Engine θα μας παρουσιάσει φέτος την δεύτερη έκδοσή της, καθώς θα δείτε μέσα στο γήπεδο συγκρούσεις μεταξύ παικτών, ακόμα κι όταν δεν έχουν την μπάλα. Οι στημένες φάσεις θα θυμίζουν πραγματικό ποδοσφαιρικό αγώνα, καθώς οι αμυντικοί θα πιέζουν για να πάρουν καλύτερη θέση. Εδώ μεγάλο ρόλο θα παίξει το ύψος και το εκτόπισμα κάθε παίκτη, κάτι που θα επηρεάσει την υποδοχή της μπάλας, τις κεφαλιές και τα σουτ. Επιπλέον, με τα Tactical Free Kicks, θα μπορείτε να δημιουργήσετε επικίνδυνες και απρόβλεπτες εκτελέσεις στημένων φάσεων, βάζοντας έως και τρεις παίκτες πάνω απ' την μπάλα και ορίζοντας κούρσες σε κενούς χώρους και επιλογές για πάσες μέχρι να φτάσετε στην επίτευξη του τέρματος. Αντίστοιχα, οι αμυνόμενοι δεν θα στέκονται με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς θα μπορούν να αλλάξουν την απόσταση του τείχους, να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν παίκτες ή να στείλουν έναν παίκτη που θα παρεμποδίσει την εκτέλεση του σουτ.
Επιπλέον, το Fifa 13 θα περιλαμβάνει:
- Ανανεωμένο Career Mode με μεγάλες αλλαγές που προήλθαν από αιτήματά σας προς την EA.
- Νέα online χαρακτηριστικά, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και βελτιώσεις στο Head-To-Head Seasons mode.
- Νέες προσθήκες στο EA Sports Football Club, με το οποίο ανεβάζατε την βαθμολογία της αγαπημένης σας ομάδας στο παγκόσμιο χάρτη, ανάλογα με το πόσο xp κερδίζατε.
- Πάνω από 500 ομάδες με πλήρη δικαιώματα. Ελπίζουμε σε αυτές να συγκαταλέγεται και η Ελλάδα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου