Diablo 3 Starter Edition

Η δοκιμαστική έκδοση του Diablo 3 και πως θα την παίξετε δωρεάν.
Το Diablo III κυκλοφορεί επίσημα από αύριο (παρότι ενδεχομένως θα το βρείτε από σήμερα σε πολλά καταστήματα) και η Blizzard ανακοίνωσε το πως θα μπορέσετε να παίξετε ένα demo του παιχνιδιού, χωρίς να το αγοράσετε.

Η πρόσβαση στο demo του Diablo III θα δίνεται μέσω του Battle.net. Απλά κάντε εγγραφή, στη συνέχεια login και από την οθόνη αγοράς παιχνιδιών θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε το demo, που θα φέρει τον τίτλο "Starter Edition". Για τις πρώτες 30 ημέρες, η πρόσβαση στην Starter Edition θα γίνεται μόνο μέσω του Guest Pass. Το Guess Pass είναι ένας κωδικός ο οποίος θα υπάρχει μέσα σε κάθε κουτί του Diablo 3. Άρα, θα πρέπει να σας δοθεί από κάποιον φίλο σας που έχει ήδη αγοράσει το Diablo 3.
Η Starter Edition, θα περιλαμβάνει ότι και η beta του Diablo 3 που είχατε την ευκαιρία να παίξετε πρόσφατα. Θα έχει μόνο το Act 1 και θα μπορείτε να φτάσετε τον χαρακτήρα σας έως και το level 13. Θα υποστηρίζεται το Matchmaking με άλλους παίκτες της Starter Edition, αλλά δεν θα μπορείτε να βγάλετε πραγματικά χρήματα, πουλώντας αντικείμενα μέσω του Auction House.
Όσοι θέλετε να ζητήσετε κάποιο guest pass ή όσοι σκοπεύετε να αγοράσετε το παιχνίδι και θέλετε να δώσετε το guest pass σε κάποιον για να το δοκιμάσει, επισκεφθείτε το Diablo 3 topic του forum μας για να ζητήσετε ή να δώσετε τον κωδικό σας. Πάνω απ' όλα αλληλεγγύη!
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου