R.Α.W.για τους πολύ ταλαντούχους...

Όπως ξέρετε, στις 15 Μαΐου, το Diablo 3 θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων.
Όμως για όλους εσάς που δεν έχετε ένα καλό PC για να το τρέξετε (ή πολύ απλά δεν θέλετε να το παίξετε) αλλά έχετε κονσόλα, μην απελπίζεστε! Το νέο RPG ονόματι Realms of Ancient War, έρχεται για να σας κάνει να ξεχαστείτε και
(γιατί όχι) να κολλήσετε! Πρόκειται για ένα hack n' slash RPG το οποίο αναπτύσσει η Wizardbox, δημιουργός του Gray Matter. Μέχρι στιγμής έχουν παρουσιαστεί δύο από τις τρεις classes του παιχνιδιού, αυτή του Warrior και του Wizard. Καθεμία από αυτές θα έχει το δικό της στυλ παιχνιδιού, καθώς και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά της.
Warrior: Ο τύπος που κρατάει διπλά σπαθιά, έχει πολλά νεύρα, θέλει να μοιάσει στον Conan και προτιμά να έχει τους εχθρούς του από κοντά για να...τους πει δυο λογάκια. Για τα skills του δε χρησιμοποιεί Mana, αλλά Rage, το οποίο σημαίνει ότι όσο πιο πολύ ξύλο τρώει, τόσο πιο πολύ ανεβάζει την μπάρα του Rage, άρα μπορεί να εκτελέσει διάφορα abilities, με τα οποία αυξάνει τη ζημιά που κάνει ή ακόμα και healάρεται, αν έχει χάσει ένα μέρος από τα hit points του.
Wizard: Ο μάγος της παρέας φοράει τις ρόμπες του και είναι έτοιμος να αφανίσει στρατιές με το καλημέρα! Σε αντίθεση με τον Warrior, ο μάγος είναι ο ειδικός στις μάχες σε μεγάλες αποστάσεις αφού στόχος του είναι να καταστρέφει τους εχθρούς του πριν αυτοί προλάβουν να φτάσουν κοντά του. Απαραίτητο συστατικό επιτυχίας είναι το Mana pool του, αφού χωρίς αυτό είναι χαμένος από χέρι γιατί αν κάποιος εχθρός τον πλησιάσει δεν έχει ελπίδες (δεν είναι τυχαία η φράση πως οι μάγοι είναι κανόνια από γυαλί). Σας δίνουμε και ένα βίντεο για να πάρετε μια μικρή γεύση από το παιχνίδι!
Περιμένουμε με ανυπομονησία και την τρίτη class! Οπότε κάντε λίγη υπομονή, όσο ξεσκονίζετε τις πανοπλίες σας και τα βιβλία των spells σας, γιατί σε λίγες εβδομάδες αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου