Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations

Το Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations αποτελεί τον νέο τίτλο βασισμένο στο πασίγνωστο manga του Masashi Kishimoto, καθώς επίσης και ένα σχετικά αξιόλογο fighting game. Για την έκδοση του παιχνιδιού μερίμνησε η Namco Bandai, ενώ την ανάπτυξη έφερε εις πέρας η CyberConnect2, βετεράνος πλέον στην εν λόγω σειρά.
Οι αλλαγές σε σχέση με τους προκατόχους του, Naruto: Ultimate Ninja Storm και Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2, είναι ποικίλες, κάποιες προς το καλύτερο ενώ κάποιες άλλες προς το χειρότερο. Το gameplay παραμένει γρήγορο, χωρίς ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, επιτρέποντας έτσι στον καθένα να το διασκεδάσει, ανεξαρτήτως gaming εμπειρίας. Η ποικιλία των modes συνεισφέρει σε γενικές γραμμές στην διατήρηση του ενδιαφέροντος, ενώ οι online μάχες αποτελούν ουσιαστικά το πιο ενδιαφέρον σημείο του παιχνιδιού.
Ένα βασικό ατού είναι επίσης ο τεράστιος αριθμός των playable χαρακτήρων, οι οποίοι (όπως υποδηλώνει και το όνομα) προέρχονται από κάθε χρονική περίοδο του manga, γεγονός που προσδίδει μια νότα νοσταλγίας για τους φίλους της σειράς. Για τους λιγότερο μαθημένους στο Naruto τα πράγματα θα είναι κάπως πιο…στεγνά, ειδικά αν δεν σας συνεπάρει το fighting system. Όπως συνέβαινε και στα προηγούμενα games της σειράς, ο συγκεκριμένος τίτλος απευθύνεται κατά βάση σε γνώστες του αντικειμένου.
The Clash of Generations
Το παιχνίδι αποτελεί στην ουσία μια περίληψη του έπους που ονομάζουμε Naruto. Ολόκληρη η ιστορία της σειράς μέχρι σήμερα έχει συμπεριληφθεί στον τίτλο, καθώς επίσης και 72 playable χαρακτήρες (συν 15 βοηθητικοί). Σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και νεότερες μορφές των πρωταγωνιστών, με τον Naruto και τον Sasuke για παράδειγμα να διαθέτουν από τρεις μορφές, με διαφορετικές ικανότητες η καθεμία.
Για τους καινούργιους, η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον Naruto Uzumaki, ένα ζωηρό μαθητευόμενο ninja στο χωριό Konoha. Ο μικρός όμως διαθέτει και μια δύναμη που είναι χάρισμα και κατάρα ταυτόχρονα, καθώς τον έχει οδηγήσει στην περιθωριοποίησή του από τους κατοίκους του χωριού. Μέσα του κρύβει έναν δαίμονα, ο οποίος πριν από χρόνια απείλησε το χωριό και για λόγους σωτηρίας φυλακίστηκε στο σώμα του τότε βρέφους Naruto. Προσπαθώντας να γίνει ένας πραγματικός ninja, ο Naruto περνάει πληθώρα περιπετειών. Την ίδια στιγμή, αρχίζει να καταρρέει η ειρήνη που μέχρι τότε επικρατούσε στον κόσμο των ninja. Ο Naruto, ως φορέας του πανίσχυρου δαίμονα, θα παίξει φυσικά μείζονα ρόλο στην τύχη του.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου