Dark από την Kalypso

Ένα πολλά υποσχόμενο Action-Stealth με στοιχεία RPG.
Η εταιρεία Kalypso, γνωστή για τα Ceville και Dungeons στα PC, αποκάλυψε πως η Realmforge, προγραμματιστική εταιρεία της με έδρα το Μόναχο,
ετοιμάζει το νέο της παιχνίδι ονόματι Dark. Πρόκειται για ένα Αction-Stealth με RPG στοιχεία που θα εξελίσσεται σε μια μεγαλούπολη βουτηγμένη στην διαφθορά και την αμαρτία.
Το παιχνίδι θα ακολουθεί τα χνάρια του Eric Bane, ενός νέου άντρα που μεταμορφώθηκε σε vampire και ξυπνά σε ένα club γεμάτο από άλλα vampires. Με ελάχιστες αναμνήσεις για το πως έφτασε εκεί, καθώς και με τις καινούργιες του πλέον δυνάμεις, ξεκινά μια περιπέτεια για να συναντήσει τις μυστικές δυνάμεις που κρύβονται στο σκοτάδι του νέου κόσμου του.
Το όλο σκεπτικό του παιχνιδιού είναι να σας μεταμορφώσει στον απόλυτο κυνηγό τύπου Blade, με περισσότερη έμφαση στις vampire δυνάμεις σας. Αυτές, καθώς προχωράτε στο παιχνίδι, θα αυξάνονται και θα γίνονται ολοένα και καλύτερες με σκοπό να δημιουργήσετε το δικό σας στυλ που θα αντιμετωπίζετε τους εχθρούς σας! Επίσης οι σκιές και το σκοτάδι θα παίζουν σημαντικό ρόλο, εξού και η Stealth-Action φύση του gameplay που προαναφέραμε. Οι λίγες πληροφορίες που έχουμε για αρχή, μας αποκαλύπτουν πως βασικός σας στόχος θα είναι να παραμένετε στις σκιές μέχρι να βρείτε την στιγμή και να “βουτήξετε” το υποψήφιο θύμα σας κάνοντάς το κομματάκια, με τρόπο που μόνο ένα βαμπίρ ξέρει!
Κατά την διάρκεια της περιπέτειάς σας, θα αναπτύξετε τον χαρακτήρα σας και τις δυνάμεις του και θα αποκτήσετε νέες δυνάμεις όπως το να γίνεστε καπνός (κυριολεκτικά!) και να κάνετε αιφνιδιαστικές επιθέσεις. Απαιτείται προσοχή όμως γιατί στο παιχνίδι μπορείτε να γίνετε από κυνηγός...κυνηγημένος και μάλιστα πολύ γρήγορα! Εκτός από τις stealth τακτικές, θα υπάρχουν και στιγμές που θα κάνετε κανονικές κατά μέτωπο επιθέσεις σε αστυνομικούς, καθώς και άλλα vampires και ghouls (ανήκουν στην ίδια οικογένεια με τα zombies). Κινήσεις οι οποίες αποτελειώνουν τα θύματα σας, δυναμικοί διάλογοι που αρμόζουν σε ένα καλό RPG, cel-shaded γραφικά και ατμοσφαιρικά τοπία (όπως κάστρα των βαμπίρ ή μουσεία), μας κρατούν με αγωνία σε αναμονή νέων πληροφοριών.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου