Halo 4 με πλούσια...modes

Η Microsoft και η 343 Industries ανακοίνωσαν νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον πολυαναμενόμενο τίτλο της χρονιάς για το Xbox 360. Διαδραματιζόμενο πέντε χρόνια ύστερα από τα γεγονότα του Halo 3, το Halo 4 οδηγεί τη σειρά σε μία τολμηρή, νέα κατεύθυνση και διαμορφώνει το σκηνικό για ένα νέο έπος, στο οποίο ο Master Chief επιστρέφει για ν’ αντιπαρατεθεί με το πεπρωμένο του και ν’ αντιμετωπίσει ένα αρχαίο κακό που απειλεί τη μοίρα ολόκληρου του σύμπαντος. Πέραν του πλούτου της πλοκής και των αποστολών, το Halo 4 εισάγει ένα νέο multiplayer mode, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω.
Halo Infinity Multiplayer
Το σημείο αναφοράς του «Halo Infinity Multiplayer» είναι το UNSC Infinity, το μεγαλύτερο διαστημόπλοιο του στόλου UNSC το οποίο αποτελεί τη βάση του χαρακτήρα Spartan. Εδώ θα διαμορφώνετε τον δικό σας υπερ-στρατιώτη Spartan IV και θα ανεβαίνετε levels στο multiplayer μέσω των competitive ή Co-Op modes. Στην multiplayer εμπειρία, η πρόοδος κι οι επιλογές σας θα επηρεάζουν την εξωτερική σας εμφάνιση, το οπλοστάσιο καθώς και το ρόλο σας στο πεδίο της μάχης.
Spartan Ops: Ένα πρόσθετο mode, ξεχωριστό από το Campaign. Η ιστορία του UNSC Infinity διασταυρώνεται με την αποστολή του Halo 4, κι ύστερα συνεχίζει σε μία ολοκαίνουρια αφηγηματική εμπειρία γνωστή ως Spartan Ops. Το Spartan Ops είναι μια περιπέτεια αποστολών που παρουσιάζεται εν μέσω επεισοδίων. Σε αυτά, η 343 Industries θα αφηγηθεί την συνεχιζόμενη ιστορία του UNSC Infinity, στη συνέχεια των γεγονότων του Halo 4. Τα επεισόδια θα επικεντρώνονται γύρω από τους ηγέτες και το πλήρωμα του UNSC Infinity και γύρω από μία νέα ομάδα Spartans, την Majestic Squad, ενώ θα παρέχουν τη βάση για τις εβδομαδιαίες αποστολές παιχνιδιού. Παίζοντας μόνος σας ή με Co-Op (2-4 παίκτες), θα εξερευνήσετε τις γωνιές του Requiem μέσα από αυτές τις αποστολές και θα βοηθήσετε να αποκαλυφθούν τα μυστικά του μυστηριώδους κόσμου Forerunner.

War Games: To competitive multiplayer mode του Halo 4 που εξελίσσεται στο κατάστρωμα μάχης του UNSC Infinity. Περισσότερα για το War Games θα αποκαλυφθούν το προσεχές διάστημα.

Ελευθερία μάχης και πρόοδος παίκτη
Το Ηalo 4 θα περιλαμβάνει νέα multiplayer modes, όπλα, οχήματα, armor και διάφορα ακόμη εξαρτήματα, μαζί μ’ ένα νέο σύστημα διαμόρφωσης armor, το οποίο εισάγει για πρώτη φορά σε παιχνίδι της σειράς, customizations εντός του παιχνιδιού. Αυτές οι προχωρημένες δυνατότητες μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα στο Spartan Ops αλλά και σε ορισμένες συσχετιζόμενες playlists των War Games, εμπλουτίζοντας τις επιλογές σας. Θα μπορείτε επίσης να κερδίσετε και να ενεργοποιήσετε upgrades, τα λεγόμενα Specializations, τα οποία βασίζονται στο ύφος του παιχνιδιού που θα υιοθετήσετε, από stealth έως και φουλ επίθεση.

Halo 4 Limited Edition
Η Collector's Edition θα περιλαμβάνει:
- War Games Map Pack Access: Αποκλειστική πρόσβαση σε εννέα χάρτες.
- Specializations: Αποκτήστε πρώτοι πρόσβαση σε έξι Specializations, διαθέσιμα παράλληλα με την κυκλοφορία του παιχνιδιού, για να πετύχετε υψηλότερες θέσεις στο παιχνίδι ως Spartan.
- Bonus ψηφιακό περιεχόμενο μέσω Xbox Live
- Μοναδικό skin της προστατευτικής πανοπλίας του Spartan IV (in-game)
- Μοναδικό skin όπλου για το Assault Rifle (in-game)
- Αποκλειστικό έμβλημα (in-game)
- Ένα Xbox Live Avatar prop
- Ένα Xbox Live σετ προστατευτικής πανοπλίας για το Avatar του Spartan IV
- Halo 4: Forward Into Dawn Special Edition: Μία 90λεπτη έκδοση της ψηφιακής σειράς ζωντανής δράσης.
- Το Halo 4: Special Edition περιλαμβάνει επίσης τα παρακάτω αποκλειστικά βίντεο:
Έξτρα μυθιστορηματικό περιεχόμενο που αναλύει τους χαρακτήρες και τις ιστορίες του Halo 4: Forward Unto Dawn.
Ειδικό Μικρό Αφιέρωμα: “Brining Game into Reality”
Making of Halo 4: Forward Unto Dawn
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου