Dead Space 3: Νέες πληροφορίες

Νέοι μηχανισμοί, ανθρώπινοι αντίπαλοι και ο Shadow Isaac.
Απ' ότι φαίνεται, το τρίτο επεισόδιο στη σειρά Dead Space που ανακοινώθηκε χθες στο συνέδριό της EA είναι πράγματι το Dead Space 3. Πλήθος νέων πληροφοριών διέρρευσαν, αποκαλύπτοντας στοιχεία σχετικά με την ιστορία,
αλλαγές στο gameplay και ένα νέο multiplayer mode.
Στο Dead Space 3, ο Isaac Clarke είναι καταζητούμενος μετά από όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του δεύτερου παιχνιδιού. Για να ξεφύγει από την EarthGov, ο πρωταγωνιστής καταφεύγει σε έναν παγωμένο πλανήτη με την ονομασία Tau Volantis. Δυστυχώς όμως αυτό το μέρος κάθε άλλο παρά ασφαλές είναι. Τα Necromorphs (τα οποία έχουν αρκετά νέα είδη καθώς και παραλλαγές παλιών) έχουν κατακλύσει και αυτόν τον πλανήτη, ενώ οι ομάδες ανθρώπων στρατιωτών που έχουν σταλεί για να σας σκοτώσουν σας κάνουν την ζωή ακόμα πιο δύσκολη, κυνηγώντας σας με κανονικά όπλα καθώς και με πολεμικά οχήματα, όπως ένα γιγαντιαίο τρυπάνι που ξεπροβάλει μέσα από τους πάγους προσπαθώντας να σας διαλύσει. Το περιβάλλον είναι επίσης εναντίον σας, αφού το κρύο περιορίζει τις κινήσεις σας, κάνοντάς σας πιο εύκολη λεία για τα τέρατα που παραμονεύουν.
Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο πρωταγωνιστής έχει άλλον έναν αντίπαλο να πολεμήσει, το διαταραγμένο του μυαλό. Στο Dead Space 3 οι παραισθήσεις της Nicole, της νεκρής φίλης του, αντικαθιστούνται από τον Shadow Isaac, μία σκοτεινή εικόνα του εαυτού του, με μια ουλή στο πρόσωπο και κατακόκκινα μάτια, το φως των οποίων διαπερνούν την μάσκα της στολής του. Ο ύποπτος αυτός χαρακτήρας φαίνεται να οδηγεί τον Isaac στον προορισμό του, αν και ο πραγματικός σκοπός του είναι άγνωστος.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου