«Halo Infinity Multiplayer»: το «Halo 4» αλλάζει στρατηγική

Kαθώς εκατομμύρια fans παγκοσμίως περιμένουν ανυπόμονα την επιστροφή του Master Chief με την κυκλοφορία του «Halo 4» στις 6 Νοεμβρίου, η Microsoft και η 343 Industries ανακοίνωσαν σήμερα νέες λεπτομέρειες σχετικά με τον πιο πολυαναμενόμενο τίτλο της χρονιάς.
Διαδραματιζόμενο σχεδόν πέντε χρόνια ύστερα από τα γεγονότα του «Halo 3», το «Halo 4» οδηγεί τη σειρά σε μία τολμηρή, νέα κατεύθυνση και διαμορφώνει το σκηνικό για ένα νέο saga επικών διαστάσεων, στο οποίο ο Master Chief επιστρέφει για ν’ αντιπαρατεθεί με το πεπρωμένο του και ν’αντιμετωπίσει ένα αρχαίο κακό που απειλεί τη μοίρα ολόκληρου του σύμπαντος.
Πέραν του πλούτου της πλοκής και των αποστολών, το «Halo 4» εισάγει μια νέα, πρωτοποριακή δυνατότητα πολλαπλών παιχτών (multiplayer), την «Halo Infinity Multiplayer», η οποία βασίζεται στην πλούσια multiplayer θρυλική σειρά του Halo κι υπόσχεται να συνεχίσει να καινοτομεί και να επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος αντιλαμβάνεται την αφήγηση μιας ιστορίας και την εμπειρία παιχνιδιού με πολλούς παίκτες.
Παρουσιάζοντας το «Halo Infinity Multiplayer»
Το σημείο αναφοράς του «Halo Infinity Multiplayer» είναι το UNSC Infinity – το μεγαλύτερο διαστημόπλοιο του στόλου UNSC το οποίο αποτελεί τη βάση του χαρακτήρα Spartan. Εδώ ο παίκτης διαμορφώνει το δικό του υπερ-στρατιώτη Spartan IV και ανεβαίνει επίπεδα στο multiplayer μέσω των ανταγωνιστικών ή και συνεργατικών τρόπων παιχνιδιού.
Περιτριγυρισμένη από τις εικόνες, τους ήχους και το πλήρωμα του μεγαλύτερου σκάφους στον στόλο UNSC, η multiplayer εμπειρία του παίκτη θα ενσωματώνεται στην μυθιστορηματική πλοκή του «Halo 4» όπως ποτέ άλλοτε, καθώς η πρόοδος κι οι επιλογές του στο παιχνίδι θα επηρεάζουν την εξωτερική εμφάνιση, το οπλοστάσιο καθώς και το ρόλο του παίκτη στο πεδίο της μάχης.
-Spartan Ops. Η ιστορία του UNSC Infinity διασταυρώνεται με την αποστολή του «Halo 4», κι ύστερα συνεχίζει σε μία ολοκαίνουρια αφηγηματική εμπειρία γνωστή ως Spartan Ops. Μία πρώτη τέτοιου είδους και συναρπαστική νέα προσθήκη στο θρύλο του Halo, τα Spartan Ops είναι μια περιπέτεια επεισοδίων που συνδυάζει μια καθηλωτική αφηγηματική ιστορία, υψηλής ποιότητας κινηματογραφική εικόνα και παιχνίδι γεμάτο δράση ώστε να προσφέρεται μια άνευ προηγουμένου εμπειρία επεισοδίων σε συνέχειες.
Μέσω μιας σειράς εβδομαδιαίων κινηματογραφικού τύπου επεισοδίων στο Xbox LIVE, τα Spartan Ops θα «αφηγούνται» τη συνεχιζόμενη ιστορία του UNSC Infinity, στο μετέπειτα των γεγονότων του Halo 4. Αυτά τα επεισόδια θα επικεντρώνονται γύρω από τους ηγέτες και το πλήρωμα του UNSC Infinity, και γύρω από μία νέα ομάδα Spartans, την Majestic Squad.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου