Soul Sacrifice με πολύ χάος..

Ένα δυνατό παιχνίδι δράσης για το PS Vita.
Μετά την αποκάλυψή του περιοδικού Famitsu, το Soul Sacrifice κυκλοφορεί εδώ και καιρό με τη φήμη του Demon's Souls sequel, στην πραγματικότητα όμως ο νέος τίτλος από την Sony δεν έχει καμία σχέση με τη σειρά Souls και τα RPG
στοιχεία της. Οι νέες πληροφορίες που δόθηκαν από τους δημιουργούς, ξεκαθάρισαν το τοπίο, αποκαλύπτοντας ένα action game για το PS Vita, με ένα πολύ σκοτεινό σκηνικό και αιματηρές μαγικές επιθέσεις.
Ο κεντρικός χαρακτήρας του παιχνιδιού είναι σκλάβος ενός σκοτεινού μάγου. Όταν ο αφέντης του αποφασίζει να τον θυσιάσει, η μόνη του επιλογή είναι να χρησιμοποιήσει ένα μαγικό βιβλίο, το οποίο τον μεταφέρει σε έναν άλλο κόσμο. Στις διάφορες ιστορίες του ο χαρακτήρας θα πολεμήσει σε μεγάλες μάχες για να γίνει πιο δυνατός, έτσι ώστε να γυρίσει στην εποχή του και να νικήσει τον άνθρωπο που θέλει να τον σκοτώσει.
Τα μαγικά στο Soul Sacrifice απαιτούν σοβαρές θυσίες. Ο χαρακτήρας αποχωρίζεται μέλη του σώματός του έτσι ώστε να κάνει διαφορετικές επιθέσεις. Για να εκτελέσει το Excalibur, ο χαρακτήρας χώνει το χέρι μέσα στο στόμα του για να τραβήξει τη σπονδυλική του στήλη και να τη χρησιμοποιήσει ως ξίφος! Το Gleipnir απαιτεί να κόψει τα δάχτυλά του για μια μπουνιά με τα εκτεθειμένα κόκαλα και στο Gorgon χρησιμοποιεί τα ξεριζωμένα μάτια του για να ρίξει μαγικές ακτίνες. Το αποκορύφωμα είναι το Gungnir, μια μεγαλειώδης επίθεση με το σκελετό και το νευρικό του σύστημα. Το τίμημα για τη χρήση αυτών των μαγικών είναι η ανθρωπιά του χαρακτήρα, η οποία χάνεται, μεταμορφώνοντάς τον σταδιακά σε έναν άψυχο δαίμονα.
Το Soul Sacrifice φτιάχνεται από την Marvelous AQL, δημιουργό της σειράς Harvest Moon και τον Keiji Inafune, πρώην μέλος της Capcom και "πατέρα" των παιχνιδιών Mega Man. Η ανάπτυξή του βρίσκεται στο 50% αυτή τη στιγμή, ενώ η κυκλοφορία του στη φορητή κονσόλα της Sony, υπολογίζεται για τον χειμώνα, αρχικά στην Ιαπωνία. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει και multiplayer, με τον αριθμό των παιχτών να φτάνει τους 4.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου