The Elder Scrolls Online

Σύμφωνα με το GameInformer, η Bethesda ετοιμάζεται πυρετωδώς για την MMORPG έκδοση της σειράς Elder Scrolls.
Το The Elder Scrolls Online θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013 για PC και Mac. Θα λαμβάνει χώρα 1.000 χρόνια πριν τα γεγονότα του Skyrim, με τον κακό πρίγκηπα Molag Bal να επιχειρεί να ενσωματώσει το Tamriel στο δαιμόνιο βασίλειό του. Την ανάπτυξη έχει αναλάβει εδώ και καιρό η Zenimax Online, της οποίας ηγείται ο Matt Firor, παραγωγός του Dark Age of Camelot της Mythic Entertainment.
Για το gameplay δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη κάτι, πάντως αναμένεται να περιλαμβάνει αχανείς τόπους για εξερεύνηση, real-time σύστημα μάχης, dungeons και PvP. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι τρεις φυλές θα μάχονται μεταξύ τους για τον έλεγχο της επαρχίας του Cyrodil και τον θρόνο του αυτοκράτορα. Ο Matt Firor δήλωσε στο GameInformer ότι το παιχνίδι βρισκόταν σε development εδώ και χρόνια και πως όλη η ομάδα είναι αφοσιωμένη στο να δημιουργήσει το καλύτερο MMORPG που έχει φτιαχτεί ποτέ και που θα είναι αντάξιο του ονόματος της σειράς The Elder Scrolls. Πάντως, απ' ότι φαίνεται το The Elder Scrolls Online θα κυκλοφορήσει πριν από το φημολογούμενο Fallout MMO.
Άραγε ετοιμάζεται ο πολυπόθητος WoW killer;
[UPDATE 4/5, 12:00] Νέες πληροφορίες διέρρευσαν σήμερα στο Internet για το The Elder Scrolls Online!
Καταρχήν τα γραφικά του θα είναι καρτουνίστικα, στο στυλ του Kingdoms of Amalur: Reckoning. Το σύστημα μάχης επιβεβαιώθηκε ότι θα είναι real-time, μοντέλο που ήδη ακολουθούν τα Darkfall Online και Fallen Earth και που έχουμε δει στη σειρά Elder Scrolls της Bethesda. Θα σας δίνεται η επιλογή για την επιθυμητή class, ενώ θα υπάρχει κανονικό levelling system. Όσοι αποφασίσουν να ασχοληθούν σοβαρά θα μπορούν να επενδύσουν ακόμα και σε Player Houses.
Τα ονόματα των φυλών γνωστοποιήθηκαν. Θα έχουμε τρεις φατριές, τους βόρειους Ebonheart Pact (Nords, Dark Elves, Argonians), τους νότιους Aldmeri Dominion (High Elves, Wood Elves και Khajiit) και τους Νοτιοδυτικούς Daggerfall Covenant (Bretons, Redguards και Orcs). Θα συγκρούονται στην κεντρική περιοχή του Tamriel, το Cyrodiil, το οποίο θα είναι PvP zone, με κάστρα, φάρμες, νάρκες και ένα σωρό άλλες απόκρυφες περιοχές. Το PvP θα αντέχει μάχες μέχρι 100vs100, στις οποίες θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Siege weapons. Στόχος σας θα είναι να καταλάβετε την Imperial City και να στέψετε βασιλιά τον αυτοκράτορα της φυλής σας, κάτι που γίνεται αυτόματα από όποιον παίκτη φτάσει στην κορυφή του leaderboard της νικήτριας ομάδας. Η φυλή αυτή θα προσπαθήσει στη συνέχεια να κρατήσει την Imperial City και να την υπερασπιστεί από μελλοντικά sieges.
Ωραίο λοιπόν ακούγεται το siege system, αλλά δεν διευκρινίστηκε αν θα έχουμε περισσότερες πόλεις για να καταλάβετε με την guild σας, όπως και το πόσες θα είναι αυτές. Πάντως, θα υπάρχουν instanced PvP περιοχές, ενώ όλος ο κόσμος της χώρας του Tamriel θα είναι ανοιχτός για εξερεύνηση, όπως οι περιοχές των Skyrim, Morrowind, Summerset Isle και Elsewyr. Ωστόσο, οι περιοχές αυτές δεν θα είναι τόσο ολοκληρωμένες όσο στο The Elder Scrolls V: Skyrim, οπότε ενδέχεται να έχουμε αργότερα κάποιο expansion. Τα dungeons θα είναι τόσο instanced όσο και non-instanced, κάτι που θα επιτρέπει σε οποιονδήποτε παίκτη να μπει στην περιοχή που έχετε βγει για PvE. Θα υπάρχουν heroic dungeons και public dungeons, ενώ δεν διευκρινίστηκε αν θα έχουμε ανοιχτό PvP και εκεί ή μόνο PvE.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου